Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem esik kegyetlen rosszul 32 éves férfiként emberek közé menni, mert majd mindenhol (Tesco, Lidl, mozi vagy bárhol) hogy tele van boldog, mosolygós (vagy annak látszanak) párokkal, nekem még hónapok óta (szakítás) senki?

Figyelt kérdés
Vagy még olyan, akinek rosszul esik kimozdulni és látni a sok egymáshoz bújó párt? Sajnos 30 felett elég sok olyan van ismerősök között is, hogy család, gyerek van. Nekem meg...Hagyjuk. Próbálkozok, de semmi... Ilyenkor kicsit magamba roskadok.
2016. júl. 4. 22:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ismerkedtem én nemrég 3 huszon 1-2 éves lánnyal, ebből 2 túl gyerekes volt, a 3. pedig az exét siratta 3 év szakítás után is.
2016. júl. 4. 23:01
 12/16 anonim ***** válasza:

húha, hónapok óta? nekem 22 évesen 1,5 éve nincs senkim és nem áll meg az élet :D

persze, rosszabb időszakomban el tud kapni az a 'jajj de jó ők milyen boldogak én meg nyomorult vagyok (nem vagyok az)' érzés, de ez pár pillanat, nem kell vele foglalkozni. mindenkinek meglesz a párja, ne izgulj :)

2016. júl. 4. 23:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Én vagyok az egyetlen, aki örült mások boldogságának még akkor is, mikor épp rosszul éreztem magam? Igen? Oké...

Nem tudom, miért lett ilyen rosszmájú az emberek nagy része. Én örülök mások örömének akkor is, ha nekem épp nincs meg az a dolog, ami őket épp boldoggá teszi. Engem mindig feldobott és megvigasztalt, ha jókedvű emberek között lehettem. Mikor épp vérzett a szívem szakítás után, akkor is jobb volt emberek (és köztük boldog párok) között lenni, mint itthon siratni magam magányosan.

2016. júl. 5. 00:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia,sajnos nehéz társat találni :(

25 felett nagyon nehéz ismerkedni,ha valaki addig nem találta meg a társát utána reménytelen!

én is elveszítettem 1 nagyon jó barátot :(

30N

2016. júl. 5. 07:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem már nem esik rosszul, nem foglalkozom vele, pedig egy kicsit több ideje vagyok egyedül, csupán 10 éve kb. Tescoba, meg ilyen helyekre amúgy is azért megyek,hogy gyorsan megvegyem,amit akarok, beállok a leggyorsabb kasszához, aztán ott sem vagyok. Meg általában közbe jönnek az életemben olyan dolgok, amik fontosabbak, mint,hogy van e nőm vagy nincs, meg,hogy másoknak van-e vagy nincs. Szintén 32 F
2016. júl. 5. 07:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy ezzel egyedül... 28 éves nőként fogalmam sincs mikor leszek újra viszonzott szerelmes, hónapok után. De biztos úgy van, ahogy mondani szokták "majd eljön a te időd".
2016. júl. 6. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!