Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha nálam kizáró ok lehet egy pasinál hogy cigizik?
Én dohányosként tudom mondani, hogy nem az. Ha ő ezt akarja, akkor így miért nem lehet elfogadni? Ugyan úgy lehet tiszta, ápolt, intelligens, művelt. Egy nem cigiző is lehet ápolatlan, bunkó, stb. Nincs függésben az, hogy ki milyen a dohányzás miatt. Ennyi erővel bárki mondhatná neked, hogy így vagy úgy sminkeld magadat, és ha neked nem tetszik, akkor úgy fogod csinálni és emiatt nem fogod jól érezni magadat?
Én is cigizem (kb. egy doboz havonta a legdurvább esetben, de alapból nem szoktam rágyújtani, csak társaságban vagy stresszes helyzetben), de megpróbálom tiszteletben tartani, ha valaki nem szereti még a szagát sem. Olyankor félre vonulok, direkt máshol gyújtok rá, mászkálás közben ha velem van az illető, akkor arra az oldalra megyek ahol nem megy rá a füst. 20/f
Nekem a szervezetem érzékeny a dohányzó közegre, szóval nem tudnék együtt élni olyannal, aki dohányzik, mert én érzem akkor is, ha nem az orrom alá fújja a füstöt, még ha a dohányosok ezt nem érzik magukon. Nem sznobizmusból vagy utáljuk a dohányosokat vagy igénytelenséget feltételezve nem, hanem ezzel magamat óvom. Nem tehetek róla, hogy tüsszögni kezdek, a szemem csíp, viszket, könnyezik, esetleg még fáj is, rosszabb esetben a fejem is megfájdul, ha dohányzók között vagyok. A dohányos kollégáimmal is ugyanezen okból tartok távolságot, ha beszélgetünk.
Sajnálom, ha egyes dohányzók ezt nehezményezik, hogy emiatt némelyeknél kiesnek, de ezt tudomásul kell venni. Nem szólok meg senkit azért, mert füstöl, nem fogok az egészsége miatt kampányolni, de engedtessék meg, hogy nemdohányzó mellett éljek, ha már szabadon választhatok, és ezért ne legyek megítélve.
"Ugyan úgy lehet tiszta, ápolt, intelligens, művelt. Egy nem cigiző is lehet ápolatlan, bunkó, stb"
Ez igaz, de hogy jön ide? :D A cigi BÜDÖS. Még egy havernál oké, mert messzebb állunk egymástól amíg szívja, és kész, de azért a páromat szeretem megölelni, megcsókolni, és hányingerem lenne, ha cigiszagot éreznék rajta.
Nekem amúgy a szagával van csak bajom, de azzal nagyon, konkrétan öklendezek tőle, a barátom szerencsére aznap letette, hogy összejöttünk (előtte mikor még haverok voltunk, akkor említettem, hogy mennyire utálom a szagát, szóval nem kellett erőltetnem, magától szokott le)... Azóta pipázik, azzal semmi bajom, annak finom illata van.
Amúgy meg persze, hogy normális. Bármi lehet nálad kizáró ok, ami zavar. Most ha leírják ide 20-an, hogy nem normális, akkor magadra erőltetsz egy cigist, akinek rosszul vagy a szagától? :D
Amíg valóban "kizáró ok", addig normális.
Viszont amint belehabarodsz a NagyŐ-be, aki véletlenül mégis cigizik, és azt gondolod, hogy majd te leszoktatod róla... nna, ONNANTÓL nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!