Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Belső szépség megszépití az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belső szépség megszépití az embert?

Figyelt kérdés
Egyébként nem tetszene a másik de olyan a belső szépsége hogy mindjárt szépnek fogja látni
2016. szept. 5. 07:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
23%
A nőket a férfiak szemében igen. A férfiakat a nők szemében nem.
2016. szept. 5. 07:52
 2/15 A kérdező kommentje:
1. Mi ez a kettős mérce....hmm?
2016. szept. 5. 07:55
 3/15 anonim ***** válasza:
40%
#1: dehogynem. :)
2016. szept. 5. 07:57
 4/15 anonim ***** válasza:
Kizárt.
2016. szept. 5. 07:59
 5/15 anonim ***** válasza:
20%
#2 Férfiak és nők máshogy működnek.
2016. szept. 5. 08:02
 6/15 anonim ***** válasza:
aha persze
2016. szept. 5. 08:02
 7/15 anonim ***** válasza:
57%

46%, férfiként mondom hogy ez hülyeség.

Ha egy nő csúnya vagy dagadt, nem fogok hozzá jobban vonzódni ha vannak jó belső tulajdonságai

2016. szept. 5. 08:10
 8/15 anonim ***** válasza:
79%

Igen, a férfiak és a nők másképp működnek, a férfiak sokkal vizuálisabb típusok, a nők azok, akiket egy érintés, kedves szavak, kellemes illat elcsábít, a pasik a nagy keblekre gerjednek inkább, függetlenül minden mástól. A személyes különbségeket félretéve ez biológia.

Na, off vége, olyan nem valószínű, hogy valaki csúnya, de olyan a kisugárzása, hogy tényleg szépnek látod, a szemed attól még marad olyan, amilyen, és a szépségítéleted sem változik. De hogy ahhoz az adott emberhez hogy viszonyulsz, hogy tetszik neked, annak semmi köze ahhoz, hogy hogy néz ki- én is ismertem olyat, aki csúnya volt, de olyan kellemes belső kisugárzása volt, hogy nagyon jól éreztem magam mellette. Ettől még nem láttam szépnek, csak élveztem a társaságát, őt magát kedveltem. Ha férfi lett volna, nem tudom, hogy szerelmes is lettem volna-e, az függ egy csomó minden mástól is, de az biztos, hogy nem érintett volna kellemetlenül a közeledése.

2016. szept. 5. 08:15
 9/15 anonim ***** válasza:
62%

Ettől nem szebbnek látjuk a másikat, hanem szipmatikusabbnak.

Nem ugyanaz!

Egy csúnya embert ettől ugyanúgy csúnyának látsz. Csak nem fog érdekelni a külseje, ha egyébként szívesen vagy vele.

Fordítva is ilyen: hiába néz ki jól a másik, ha kiderül róla, hogy egy vipera, nem szívesen leszel a közelében.

Egy barátsághoz ez elég, de ha fizikai vonzalom nincs, kapcsolat nem lesz belőle.

2016. szept. 5. 08:17
 10/15 anonim ***** válasza:
62%

A belső szépség önmagában nem, hogy effektív jó ember vagy segítőkész, empatikus stb.

Viszont nemtől függetlenül azok az emberek akik sugároznak egy belső derűtől, akik elfogadják teljes mértékben magukat, a hibáikról és gyengeségeikről is képesek fesztelenül beszélni, élmény a társaságukban lenni, na azok az emberek valóban vonzóak.

2016. szept. 5. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!