Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb nő miért ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nő miért ennyire nárcisztikus?

Figyelt kérdés

Valamiért folyamatosan azt tapasztalom, hogy a nők többsége azt hiszi, körülötte forog minden. Csak ő létezik és a neki jár minden alapon viselkedik. Neki feltétel nélkül jár, hogy csak a pasi tegyen a kapcsolatba, csak a pasi keresse őt, szórakoztassa, csak a pasi fizessen és sorolhatnám. A legtöbb nő, csak úgy van, és nekünk ezt kötelező jutalmaznunk, mert ha nem tesszük, akkor talál egy másik palit. Ismerkedni az botrányosan nehéz. Ha nem vagy bunkó vele és nem teszed tönkre a hatalmas egóját oltásokkal és sértésekkel, lehetetlen hogy rád figyeljen hosszabb ideig, nemhogy még tiszteljen. Nem hogy még te komolyabban vedd őt, és netán értelmesen kommunikálj vele, vagy esetleg megnyílj. És nem pláza csajokról beszélek. Átlagos, egyszerű lányokról...

Ismerkedtem fiatalabbal, idősebbel és tényleg 90%-ban ezt tapasztalom. Ez a hercegnő mentalitás. Ki tapasztalja ezt még?

2016. dec. 21. 14:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
61%
Rossz körben keresgélsz, ha egyáltalán csinálod is, nem csak mondod. Ha mindig olyan csajoknál próbálkozol, akikkel bunkónak kell lenni, az rólad is elmond azért valamit... Ha meg csak a szád jár, hogy minden nő milyen gonosz, de egyébként hozzájuk se mersz szólni, az is inkább téged minősít.
2016. dec. 21. 14:39
 2/19 anonim ***** válasza:
48%
Ha nem is ennyire súlyosan, de a hercegnő mentalitást én is gyakran tapasztalom. Hogy neki mindenből a legjobb kell, akkor is, ha ő maga a kanyarban sincs a legjobbhoz képest.
2016. dec. 21. 14:53
 3/19 anonim ***** válasza:
69%

Azért, mert a legtöbb pasinak nem a nő kell, hanem a pi.na. Márpedig megtehetik, hogy így viselkednek, amíg övék a világ összes pin.ája!

Az ma már nem divat, hogy előbb ismered meg a nőt, és azután hívod randizni? Szimpatikus kolléganőt, osztálytársat, szomszédlányt, stb...

Mindenki a neten ismerkedik, és vadidegen emberekkel találkozgat, utána pedig meg a reklamálás, hogy nem ilyennek képzelte.

2016. dec. 21. 14:57
 4/19 Szergej55 ***** válasza:
39%
Sok csajnál valóban létezik a jelenség, főleg ha szebb az átlagnál és elkényeztetik vagy egyéb módon félrenevelik. Kis koruktól kezdve ahhoz szoknak hozzá, hogy a pozitív visszacsatolásért semmit sem kell tenniük, egyszerűen elég létezniük. Ezután jön majd a pofára esés, de az egy másik fejezet.
2016. dec. 21. 15:02
 5/19 anonim ***** válasza:
77%

Hercegnő mentalitás :DDD

Jól összegzi tényleg. De azt se felejtsd el hogy a legtöbb csaj belül egyáltalán nem magabiztos és ez csak egy álca amit mutat a külvilágnak. Nehogy azt hidd hogy ők mindenkit megkapnak és sosem csalódnak vagy futnak valaki után. Amúgy nagyon sok normális lány van aki nem ilyen de szerintem őket nem veszed észre, csak a legjobbak/legszebbekre figyelsz fel.

2016. dec. 21. 15:18
 6/19 Szergej55 ***** válasza:
0%
És a belső bizonytalanság épp azért van, mert soha nem kellett semmit elérniük a pozitív visszajelzésekért vagy az ő esetükben csak jelzésekért. Ha az jól megérdemelt eredmény egy munka/ folyamat után, ami a te érdemed, akkor leszel magabiztos. Belülről jön.
2016. dec. 21. 15:21
 7/19 anonim ***** válasza:
58%
Ha Ferrarit veszel ne sírj hogy lezabálja a gatyádat is.
2016. dec. 21. 15:42
 8/19 anonim ***** válasza:
15%
Még ronda igénytelen + kövér nők is ilyenek. :)
2016. dec. 21. 15:48
 9/19 anonim ***** válasza:
66%
Gondoltam megkérdezem, hogy honnan szedtek ilyen nőket, mert én egy ilyet se ismerek, de mindegy, már feladtam, kb 6ezer kérdésnél feltettem a kérdést, és sose válaszoltak :D
2016. dec. 21. 15:53
 10/19 anonim ***** válasza:
72%

hát nem tudom. az én barátnőm nem ilyen. sőt, a haverok, barátok barátnői sem...

mondjuk egyikünk se neten írt rá valami nagy csöcsű nőre, vagy facebookon/tinderen mit tudom én hol bökdöste.

2016. dec. 21. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!