Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő miért ennyire nárcisztikus?
Valamiért folyamatosan azt tapasztalom, hogy a nők többsége azt hiszi, körülötte forog minden. Csak ő létezik és a neki jár minden alapon viselkedik. Neki feltétel nélkül jár, hogy csak a pasi tegyen a kapcsolatba, csak a pasi keresse őt, szórakoztassa, csak a pasi fizessen és sorolhatnám. A legtöbb nő, csak úgy van, és nekünk ezt kötelező jutalmaznunk, mert ha nem tesszük, akkor talál egy másik palit. Ismerkedni az botrányosan nehéz. Ha nem vagy bunkó vele és nem teszed tönkre a hatalmas egóját oltásokkal és sértésekkel, lehetetlen hogy rád figyeljen hosszabb ideig, nemhogy még tiszteljen. Nem hogy még te komolyabban vedd őt, és netán értelmesen kommunikálj vele, vagy esetleg megnyílj. És nem pláza csajokról beszélek. Átlagos, egyszerű lányokról...
Ismerkedtem fiatalabbal, idősebbel és tényleg 90%-ban ezt tapasztalom. Ez a hercegnő mentalitás. Ki tapasztalja ezt még?

Azért, mert a legtöbb pasinak nem a nő kell, hanem a pi.na. Márpedig megtehetik, hogy így viselkednek, amíg övék a világ összes pin.ája!
Az ma már nem divat, hogy előbb ismered meg a nőt, és azután hívod randizni? Szimpatikus kolléganőt, osztálytársat, szomszédlányt, stb...
Mindenki a neten ismerkedik, és vadidegen emberekkel találkozgat, utána pedig meg a reklamálás, hogy nem ilyennek képzelte.

Hercegnő mentalitás :DDD
Jól összegzi tényleg. De azt se felejtsd el hogy a legtöbb csaj belül egyáltalán nem magabiztos és ez csak egy álca amit mutat a külvilágnak. Nehogy azt hidd hogy ők mindenkit megkapnak és sosem csalódnak vagy futnak valaki után. Amúgy nagyon sok normális lány van aki nem ilyen de szerintem őket nem veszed észre, csak a legjobbak/legszebbekre figyelsz fel.

hát nem tudom. az én barátnőm nem ilyen. sőt, a haverok, barátok barátnői sem...
mondjuk egyikünk se neten írt rá valami nagy csöcsű nőre, vagy facebookon/tinderen mit tudom én hol bökdöste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!