Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő ilyen manapság?
Szerintem csak annyi van, hogy veled nem akarnak beszélni és hülye kifogásokkal jönnek.
Tegnap pl. felhívtam egy lányt, hogy találkozhatnánk. Mondta, hogy már nagyon fáradt és aludna mert már későn hívtam, ha korábban hívom akkor jó lett volna, de így már nem. Kérdeztem, hogy akkor ma? Jött a persze, este 6-7 felé ráér meg addig úgyis elkészül csak hívjam még fel előtte. Szép estét kívántunk egymásnak és elköszöntem. Nos... már le vagyok tiltva. :DD
Manapság ne nagyon várj egyenességet vagy őszinteséget a nőktől. Fura egyébként, hogy ilyen kérdéseknél nők jönnek megcáfolni a dolgokat holott, hacsak nem leszbik akkor nem igazán tudják hogyan megy ez. :)
Golyo általi kivégzés azoknak, akik leírják a "manapság" szót.
Te nem veszed észre, ha valaki nem akar veled beszélni? Csak ratukmalod magad?
Erdekes, hogy jaguar le lett pontozva, pedig ez a valosag. :D
Kitudja hanyszor fordult elo velem, ugynaez a szituacio. En mar meg sem lepodik, mindig van "b" terv ha eppen a hercegno meggondolja magat.
A noket jobban befolyasoljak az erzelmeik. Kevesbbe racionalisak, egyik pillanatban ezt gondolja a masikban az ellenkezojet. Ez mindig is igy volt..
Ezen az oldalon mindig le vagy pontozva, ha leírod a valóságot. :D Pedig ez megtörtént eset volt és nem is az első.
Lorem: Nem, nem veszem észre, ha a szavai abszolút nem azt tükrözik mint a tettei. :) De hiába magyaráznám, úgysem fognád fel miről van szó.
Fúú, hát veled én se akarnék beszélgetni, se szóban, se írásban.
Gondolom, online ismeretség.
Két okból nem adja meg a telefonszámát. 1: érzi, hogy nem kicsit lehetsz kontrollmániás pszichopata, és nem akarja, hogy bármit is tudj róla, ami alapján be tudod azonosítani.
2: online mindenki az lehet, aki akar. De telefonban a 48 éves Józsi már nem túl meggyőző, mint 18 éves Esztikhee ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!