Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok főiskolás egyetemista lány miért dolgozik titokban prostiként?
Hát igen, ez a qrválkodás Budapesten jellemző, egy budapesti albérlet az 100 ezertől kezdődik, tehát rengeteg magyar diáklány qrválkodik. Ezért jár annyi külföldi pasi Bp.-re mert elterjedt, hogy a csajok mekkora r1b@ncok és prostik, és egy kis pénzért mindenre hajlandóak. Vidéki egyetemeken nem annyira jellemző, hogy a csajok prostik mert vagy olcsóbb az albérlet vagy ha arra sincs pénze, akkor bejár busszal a megyeszékhelyre és úgy oldja meg.
De a fővárosban... ott már konkrét prosti tanya egyetemek is vannak, amik nem a tanulmányokról híresek, mert az kaka, az oktatás, hanem a pénzéhes r1b@nc csajokról.
Pl. a BGF = Budapesti G3c1nyelő F@ssz0póképző
Akkor téged is megkérdezlek: tudnál linkelni valami valid forrásból származó statisztikát az állításaidhoz?
Értem, én is így gondoltam.
Akkor vehetjük a kérdést alaptalan marhaságnak?
ELTE = ELTartásért Enyelgünk
BCE = Budapesti Cicababáknak Eltartót
megvan itt már a becsületes neve sok egyetemnek... itt tartunk
"Akkor vehetjük a kérdést alaptalan marhaságnak?"
Miért lenne? marhaság? Én személyesen is több ilyen qrvát ismerek. Kár ennyire védened őket. Amúgy ez nem csak magyarországon ismert jelenség, hanem más országokban is gyakori, hogy az egyetemisták qrválkodnak. A franciáknál is elég gyakori, pedig ott jobb az életszínvonal. Ez nem mai cikk, de talán érdekes lehet: [link]
A diákprostitúció nagyon is valós jelenség és rengetegen csinálják. De nyilván nehéz erről hiteles statisztikát készíteni, mivel ezek nagyon rafináltan, ügyesen ténykednek. A neten arc nélkül hirdetik magukat, vigyáznak, hogy ne legyenek felismerhetők a hirdetésben és külön "melós" telszámot használnak erre a célra. Így hát nem könnyű őket beazonosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!