Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen szituációban a mosolyogva köszönést mennyire lehet jelnek venni?
Van egy munkatársam, akit mikor látok mosolyogva köszönök neki, és ő is ezt teszi. Nyilván nekem nagyon tetszik, de attól hogy ő is hasonlóan mosolyog ha meglát nem jelenti azt, hogy a dolog kölcsönös. Jól gondolom ezt?
Tudom hogy kb tini kategória ez a kérdés, pedig mindketten jóval 20 felett vagyunk. (főleg én :D )
Én vagyok a férfi. Esetleg privátban leírom részletesebben is a történetet, ha van akit érdekel...
Nem jol gondolod.
Aki ram mosolyog, arra automatikusan en is.
Ez mar rettento rohelyes, hogy mindent jelnek vesznek egyesek. Meg azt is, ha nem ul el mellole a lany, amint van szabad hely mashol egy tomegkozlekedesi eszkozon
Semennyire.
A jólneveltséghez hozzátartozik, hogy az ember mosolyog az ismerősére, amikor köszön. Meg általában, ha hozzá fordul, ha kérdez, általában, hacsak a szituáció nem ellenkezik a mosollyal.
Egészen más azonban, ha vonzódást fejez ki, ezt azonnal észre lehet venni. Olyankor nemcsak mosoly van, hanem nyílt nevetés, szemkontaktus, odafigyelés, egy kicsit csökken a komfortos fizikai távolság, esetleg van érintés, és nem véletlen, hanem tartósabb, stb.
Igen. Van hogy látom, hogy keresi hogy hol vagyok, ha meglát pedig integet és mosolyog.
Általános kérdést akartam feltenni, nem ennyi a sztori, csak nem akartam részletezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!