Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csinos de visszafogott lányok kevésbé kelendőek?
Ha még nem kíván annyira, rendben van. Ha kíván, de beszari, előítéletes, kombinál és azért nem, az felejtős. Lehet pszichológusost is természetesen játszani, de a pszichológusnak van órabére.
32/f
Nem, aki akar velem k*rni, de "mi van, ha csak arra kellek", "mit szól az anyám", "mi van, ha nem tetszik neki a kislábujjam", "csak x-edik randin, mert az előző ötvennel x-1. alkalommal k*rtam és rossz vége lett". Ezekhez kell pszichológus. Ahhoz, ha még nem kíván annyira, mert még nem ismer annyira, ami alapján kívánhatna, az rendben van, de pont ezzel kezdtem okostojás.
32/f
Ja, de fejlesztőpedagógusost is játszhatunk négyes, azt olcsóbban megszámítom.
32/f
Kedves kérdező,
Nincs ezzel semmi gond, ez nem játszmázás. Én férfiként sokkal többre értékelek egy olyan nőt aki nem adja könnyen magát és aki képes nemet mondani nekem, ha már az ágyamban fekszik.
22/F
Miért? Beszóltál, én vissza szóltam.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!