Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha áprilisban 21 leszek, kezdjek el aggódni, mert 3-4 év múlva értéktelennek fogok számítani a húspiacon, így egyedül halok meg, ha nem találok magamnak egy férfit addig?
A "22 éves kor szinte lehetetlen" inkább a férfiakra vonatkozik.
Nőként még van esélyed akkor is. Sőt lesz is sok jelentkező. Túl sok is.
"Egy nőnek a szépsége és a fiatalsága számít. Egy férfinak a pénze és az elért státusza számít."
"Sokadszorra is leírhatom ide, hogy egy nő elsődleges eszközei a "társkeresési piacon" a fiatalság, szépség és a jó természet és sokadszorra is le fognak pontozni azok, akik ezen tulajdonságoknak (már) hiányában vannak."
Ezeket ki mondta?
Amúgy nőként kb. 18-50 között bármikor jó esélyekkel indulsz.
Férfiként szoptad be 22 felett, mert addigra nem nagyon maradt senki. 71/70 kapcsolatban, 1 pedig zabigyerekes-szociális segélyből élő. És ezek csak az én "35 alatti nőismerőseim"...
Hála égnek, akkor én már értéktelen vagyok, és nem is kell ezeken aggódnom.
Ha a gyks kódex alapján akarsz élni, akkor ne felejtsd el, hogy nő vagy, azaz már most harmincöt ujjadra van kikosarazott, barátzónás pasasod. Így aztán elég közülük válogatnod, ha kimész a divatból a ráncos 25 éveddel majd.
8-as 😀
És a barátzónás férjed majd 5 év múlva (amikor már elért egy státuszt) elhagy egy fiatal csajért, te meg ott állsz gyerek nélkül végképp kiöregedve 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!