Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogosan sértődött meg? Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött meg? Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem egy nővel 2 gyerekes egyedülálló anyuka. Mind a kettőnknek jó volt. Majd néhány nap múlva írtam hogy jó lenne a hétvégén, azt mondta hogy a gyerekek miatt nem lehet. Mert szinte mindig csak nála vannak a gyerekek, alig vannak az apjuknál.

Mondom magamban okés ennyi volt, vagy kifogás vagy nem nincs mit tenni. De azóta is beszéltünk.

Aztán áthívott magához egy másik csaj, és ezt elmeséltem neki. Erre megsértődött, azt írta ez gyors volt, legalább elmondtad.

De hát az milyen megalázó szerep lenne részemről, hogy ha éppen nincsenek otthon a gyerekek akkor előkap?

Egyébként nekem nagyon jó volt vele, össze nem jönnék több okból sem, de fő ok a gyerekek.

A másik csaj mindenben jónak tűnik, de ugye vele nem tudom hogy fog működni az a bizonyos kémia.

26 F

2019. febr. 15. 21:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Bárkinek joga van bármikor azt érezni és/vagy tenni amit akar kozmikus szabad akaratánál fogva.

Kérdésedre válaszolva:

"Jogos".

Mert egyenlőre még mindenki szabadon megélheti az érzelmeit mindenféle büntető eljárás nélkül.

2019. febr. 15. 22:08
 12/23 A kérdező kommentje:

Én nem sértődtem meg.

Én csak szexelni akarok, a férfi egyszerű lélek ilyen téren.

A nők szokták bonyolítani a dolgokat :D

2019. febr. 15. 22:10
 13/23 anonim ***** válasza:
61%
Meg szép h jogosan
2019. febr. 15. 22:23
 14/23 anonim ***** válasza:
92%
Mert mégis mit csináljon? Ha neked éppen szexelni támad kedved tegye ki a gyerekeket az utcára? Nem hogy örülnél, hogy felszabadult egy kis ideje és veled akarta tölteni.. Szerintem tök jogosan van megsértődve. Ez ugyan az a kategória, mint ha éppen nem érek rá szexelni mert dolgozom vagy hasonló, ezért másnap már más csajokhoz rohangálna. Szexelni akarás ide vagy oda de azért ennyi minimális tisztelettel legyünk már afelé, akibe belelógattuk...
2019. febr. 15. 22:35
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát a 26 éveddel együtt te is gyerek vagy még. A gyermekes mamák sajnos nem tehetik be a mélyhűtőbe a gyerekeiket, mert neked felállt. Vagy elfogadod, vagy továbblépsz. De nem is próbálok megmagyarázni neked semmit, mert nem hiszem hogy neked létezik más igazság, mint a tiéd.

F/60

2019. febr. 15. 22:46
 16/23 anonim ***** válasza:
24%

Mondtad, hogy komoly kapcsolatot akarsz? Nem. Kimondtátok, hogy jártok? Nem. Ezekből következik, hogy a sértődése egy vicc. Joga van hozzá, egy ovisnak is joga van megsértődni, ha elveszik a játékát.

Az is vicces, hogyha fordítva lennének a nemek, már rég menne a nethuszáros szabadságharc, hogy a nőknek is joga van csak szexelgetni.

2019. febr. 15. 23:05
 17/23 A kérdező kommentje:
Ő leírta feketén fehéren hogy nem akar komoly kapcsolatot, meg én is.
2019. febr. 15. 23:16
 18/23 anonim ***** válasza:
25%
#17: Úgy pláne. Az ilyen helyzetekből látszik, hogy mennyire abszurd, amikor sokan arról beszélnek, hogy a nők érzelmi intelligenciája mennyivel fejlettebb. Átlagban semennyivel.
2019. febr. 15. 23:20
 19/23 anonim ***** válasza:
83%
Attól, hogy valaki nem akar komoly kapcsolatot még nem arra vágyik, hogy szexeljen valakivel aki másnap már mással bszik... Ez szimplán csak a másik fél teljes semmibevétele. Te is biztosan örülnél, ha lefeküdnél egy csajjal rá pár napra meg neked újságolná, hogy milyen pasi akarja felszedni és lehet átmegy hozzá dugni... Tisztelet szexkapcsolatban is kell. Érző lényekről beszélünk nem tárgyakról.
2019. febr. 15. 23:25
 20/23 anonim ***** válasza:
30%

#19: Volt már olyan, hogy lefeküdtem lány barátommal, aki másba volt szerelmes. Szexelni akartunk és ennyi. Nem zavart, hogy közben másba volt szerelmes és más után tepert.

Felnőtt emberekről beszélünk. Ha valaki nem képes egyenesen közölni, hogy mit és hogyan akar, akkor menjen vissza az oviba. Egy 2 gyerekes egyedülálló anya már kinőhetett volna a hercegnő szindrómából.

Gondolom akkor fordítva is működhet a dolog... Azt mondom, hogy komolyat akarok, szexelek egy lánnyal, aztán másnap közlöm, hogy tartson tiszteletben és ne sajátítson ki, én mégsem akarok komolyat.

2019. febr. 15. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!