Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált apaként miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált apaként miért nem vagyok jó?

Figyelt kérdés

Már több éve elváltam a feleségemtől. Van egy közös kamasz gyermekünk akinek a felügyelete megosztott.

A válásom óta viszont, ha megérzik a nők hogy elvált vagyok és még plusz a koromat is megtudják, valamiért mindenki eltűnik. Nem látszom annyinak amennyi vagyok szerencsére! :) Illetve igyekszek fiatalos maradni, nem ragaszkodni megrögzült dolgokhoz. Szeretnék társasági ember lenni! Hol ronthatom el?

2013. máj. 14. 13:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
*elvált
2013. máj. 14. 14:06
 12/28 A kérdező kommentje:

8. ezek mindegyike is kizárt. csak arra sem kapok lehetőséget, hogy elmondjam én mit gondolok ezekről a dolgokról, mert addigra már bottal üthetem a nők nyomát! :)

Az sem lenne kizáró tényező, hogy az illető hölgynek legyen gyereke. Az anyagiakkal sincs gondom, az elmúlt 10évem azzal telt, hogy egzisztenciát teremtettem. Bulizni, nyaralni akkor mennénk amikor kedvünk van. Mert a gyerek teljesen önálló, Ő is szívesen eljárna velünk.

13/28 anonim ***** válasza:
76%
Mert hétvégente nem vele hanem a gyerekeddel illetve esetleg hármasban kell tölteni. És a fizetésed 20%-a sem létezik. Akárki akármit mond baromi önzőek sokszor a nők, persze vannak kivételek.
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is abból a korosztályból való vagyok, akik között keresgélsz, őszintén szólva, én még saját gyerekre sem érzem teljesen késznek magam, nem hogy más kamasz gyerekével éljek együtt.

Ezt most ne vedd sértésnek, csak az én álláspontomat írtam le.

2013. máj. 14. 14:09
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
A 25-ös nyilván jobban örül egy huszas és "előzményektől mentes" pasinak. A harmincas nőket már nem annyira érdekli, hogy voltál már házas, viszont közöttük is sok az elvált, gyereket nevelő.
2013. máj. 14. 14:12
 16/28 anonim ***** válasza:
Én veled kb egy idős vagyok és nálam például kifejezetten előnynek számít(ott) mindig is, ha a férfi már elvált illetve gyermeke is van. Ennek egyszerűen annyi az oka, hogy soha nem akartam férjhez menni - egy elvált férfi pedig ugye a legritkább alkalommal akar újra nősülni, és bár imádom a gyerekeket, sajátot nem akartam soha. Imádtam pl a volt párom kisfiát, velünk töltött minden hétvégét, mentünk mindenfelé, és egyáltalán nem zavart bele a kapcsolatunkba, sőt. Ráadásul elég sok mindent elmond egy férfiról, hogy hogy viszonyul a gyermekeihez, illetve a gyermekei anyjához :)
2013. máj. 14. 14:15
 17/28 A kérdező kommentje:
Minden adott lenne egy normális párkapcsolathoz mégse kerül az utamba egy nő aki ezt értékelné!
2013. máj. 14. 14:43
 18/28 anonim ***** válasza:
Na lanyok elvalt asszonyok lehet jelentkezni ill irni neki privatban
2013. máj. 14. 15:03
 19/28 A kérdező kommentje:
Ha-ha-ha :) ez nem társkereső, csak érdeklődtem.
2013. máj. 14. 15:08
 20/28 anonim ***** válasza:

Szerintem nem az elváltságod a gond. Vagy túl görcsös vagy, vagy a randikon viselkedsz kevésbé meggyőzően.

A férjemmel netes társkeresőn találkoztam. Kb. ennyi idős volt, frissen vált, kamaszgyerekkel. A személyisége megfogott, az nem különösebben érdekelt, hogy elvált.

De pozitívum volt, hogy nem akart keresztbe tenni a volt feleségnek (pedig van a hölgynek egy stílusa, átlagember péklapáttal kergetné), foglalkozik a gyerekével - ez nekem jelzésértékű volt, hogy jó apa.

Szerintem ne az elváltságod irányából közelítsd meg, valami más lesz a bökkenő. Társkeresőn szerezted a tapasztalatokat?

2013. máj. 14. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!