Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált apaként miért nem vagyok jó?
Már több éve elváltam a feleségemtől. Van egy közös kamasz gyermekünk akinek a felügyelete megosztott.
A válásom óta viszont, ha megérzik a nők hogy elvált vagyok és még plusz a koromat is megtudják, valamiért mindenki eltűnik. Nem látszom annyinak amennyi vagyok szerencsére! :) Illetve igyekszek fiatalos maradni, nem ragaszkodni megrögzült dolgokhoz. Szeretnék társasági ember lenni! Hol ronthatom el?
8. ezek mindegyike is kizárt. csak arra sem kapok lehetőséget, hogy elmondjam én mit gondolok ezekről a dolgokról, mert addigra már bottal üthetem a nők nyomát! :)
Az sem lenne kizáró tényező, hogy az illető hölgynek legyen gyereke. Az anyagiakkal sincs gondom, az elmúlt 10évem azzal telt, hogy egzisztenciát teremtettem. Bulizni, nyaralni akkor mennénk amikor kedvünk van. Mert a gyerek teljesen önálló, Ő is szívesen eljárna velünk.
Én is abból a korosztályból való vagyok, akik között keresgélsz, őszintén szólva, én még saját gyerekre sem érzem teljesen késznek magam, nem hogy más kamasz gyerekével éljek együtt.
Ezt most ne vedd sértésnek, csak az én álláspontomat írtam le.
Szerintem nem az elváltságod a gond. Vagy túl görcsös vagy, vagy a randikon viselkedsz kevésbé meggyőzően.
A férjemmel netes társkeresőn találkoztam. Kb. ennyi idős volt, frissen vált, kamaszgyerekkel. A személyisége megfogott, az nem különösebben érdekelt, hogy elvált.
De pozitívum volt, hogy nem akart keresztbe tenni a volt feleségnek (pedig van a hölgynek egy stílusa, átlagember péklapáttal kergetné), foglalkozik a gyerekével - ez nekem jelzésértékű volt, hogy jó apa.
Szerintem ne az elváltságod irányából közelítsd meg, valami más lesz a bökkenő. Társkeresőn szerezted a tapasztalatokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!