Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált apaként miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált apaként miért nem vagyok jó?

Figyelt kérdés

Már több éve elváltam a feleségemtől. Van egy közös kamasz gyermekünk akinek a felügyelete megosztott.

A válásom óta viszont, ha megérzik a nők hogy elvált vagyok és még plusz a koromat is megtudják, valamiért mindenki eltűnik. Nem látszom annyinak amennyi vagyok szerencsére! :) Illetve igyekszek fiatalos maradni, nem ragaszkodni megrögzült dolgokhoz. Szeretnék társasági ember lenni! Hol ronthatom el?

2013. máj. 14. 13:55
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

20-as válaszoló: Ott is! De ismerősök ismerősin keresztül is volt már pár találkozóm, illetve el szoktam járni szabadidős programokra, ott is próbálkoztam. <-- ez annyira rossz szó, de nem jutott eszembe más.

Én most sem haragszom a volt feleségemre, nem is bántottam őt soha. De nem foglalkozunk már egymással. A célunk ami közös még, hogy a gyerek a lehető legjobb körülmények között nőjön fel, a szituáció ellenére.

2013. máj. 14. 15:20
 22/28 anonim ***** válasza:

Szerintem a kulcs az, hogy gyerekesként gyerekest kell keresni. Én is ezzel próbálkozom :)

Egy gyerek nélküli ember nem tudja megérteni ha adódik valami gond, pl lemondani randit a gyerek miatt.

És sokan félnek a felelősségtől is.

29/N

2013. máj. 14. 15:21
 23/28 A kérdező kommentje:
22-s válaszoló: és hol találok ilyen gyerekes elvált anyákat? Mert a játszóteret már kinőtte a fiam! :)
2013. máj. 14. 15:25
 24/28 anonim ***** válasza:
Itt peldaul
2013. máj. 14. 15:37
 25/28 anonim ***** válasza:
Miba youtubon jottunk ossze azonos zenei izles beszelgetes
2013. máj. 14. 15:38
 26/28 anonim ***** válasza:
Én szívesen megismernélek.
2013. máj. 14. 16:23
 27/28 anonim ***** válasza:

Majd az élet hozza, nem kell rágörcsölni...

ne keresgélj akkor majd szembejön!

Sose tudni közért, benzinkút, orvosnál, patikába... csak nyugi. előbb utóbb mindenki megtalálja párját, lehet kicsit sokat kell várni de azt gondolom megéri. Én is várok még, még csak másfél éve, majd 10 év után kétségbeesem addig nem.

2013. jún. 19. 11:58
 28/28 anonim ***** válasza:
Egyetértek!! én is csak 23 éves vok, de nem jönnék össze egy nálam 10-15 évvel idősebbel sem, de olyan pasival se akinek gyereke van... Fiatal vok még saját gyereket se akarok... másét meg nem birnám elfogadni... szerintem probálkozz 30-35 év közötti elvált anyukáknál, meg fogjátok egymást érteni
2013. jún. 21. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!