Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ízléstelen húzás lenne?
A nejemmel két és fél éve külön élünk, és június közepén fogják végre kimondani a válást. Anno ő akart válni, miután fűvel-fával megcsalt, kb rögtön a közös gyerekünk születése után.
Másfél éve van valakim, együtt is élünk, szeretjük egymást.
Nagyon szeretném feleségül venni, gyereket is tervezünk.
Mennyire lenne bunkó dolog a részemről, ha rögtön a válás kimondásának napján megkérném a párom kezét? Ez elfogadható így, vagy megbántanám vele akár a páromat, akár a leendő exnejemet?
Mivel már régen különéltek, és a válóper megy, szerintem nincs semmi rossz az ötletedben.
De azért az új párod elött említsd meg te, )vagy valaki megbízható ismerös/rokon/barát), hogy neki mi ilyen esetben a véleménye.
Az exnejednek nem sok köze van ehhez, csak a párodnak.
Én személy szerint várnék másnapig, hogy a két esemény ne kapcsolódjon össze ennyire.
Párod helyében örülnék.
Exnek meg nincs köze hozzá. Meg már úgy is régóta külön éltek. A válás kimondása már csak egy formaság lesz.
Miért olyan fontos, hogy a válás napján? Nem lehet megvárnia hétvégét és egy normális helyre elmenni, ráhangolódni az eseményre?
Nem is az ízléstelen a legjobb szó erre, hanem inkább olyan egyszerű gondolkodásra vall, érzek benne egy kis bosszút is. Szóval szánalmas az egész.
Én nem tudnék örülni neki, de ez én vagyok.
Az ex nejed pedig nem fogja meghatni, ha eddig nem érdekelted...
"hivatalosan is hozzám tartozhasson"
Attól még, hogy megkéred a kezét, nem fog hivatalosan hozzád tartozni. Szed már össze magad egy kicsit.
Ha így folytatod ez a második nő is hamar ki fog szeretni belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!