Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért ajánlják itt az oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ajánlják itt az oldalon olyan hamar, hogy váljon el?

Figyelt kérdés

Sok-sok amatör szinte elso valasza mindenre, hogy "En elvalnek." "En mar regen elvaltam volna." Amikor ez eletben ok maguk is sokkal tobbet toleralnak.

Kigondolt pelda:

"A ferjem tegnap ralepett a labamra."

Kigondolt valasz:

"Azonnal valj el!" Zsigereld ki, a gyerekeket ne is lassa! Biztos ivott elotte, es kulonben is pszichologusra van szuksege. Gondolom a szeretojere gondolt es kozben meg arra is lusta is volt, hogy Rad a martir felesege labara koncentraljon. Milyen ferj az ilyen?

;D

Miert vannak tulsulyozva az oldalon a retorzios csaladot nem eppen osszetarto tanacsok?

2014. máj. 15. 10:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
26%

4-es, akkor te az 1%-ba tartozol. Sajnos en is azt latom hogy tulteng a valasra felbujto valaszok szama, azok helyett, amik arra fektetnek a hangsulyt hogy lehetne megmenteni, helyrehozni a kapcsolatot.

Olyanok mint a rossz sebesz: faj a laba? vagjuk le.

2014. máj. 15. 11:07
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Én nem úgy látom, hogy az apróbb problémákra a válaszolók többsége a válást javasolja, néhány túlbuzgó kivételtől eltekintve. De ha pl. olyan kérdés van, hogy mit csinálnánk, ha megverne, vagy folyamatosan megcsalna a párunk, vagy olyan ellentétes a jövőkép, hogy egyik félnek minden álma, hogy szülő legyen, a másik pedig több év házasság után is irtózik még a gyerek gondolatától is és ez sorozatos megbeszélés után sem változik, akkor természetesen sokan azt mondják, hogy ők így nem maradnának egy kapcsolatban.

Olyat mondjuk én is láttam, hogy a kérdező hölgyemény valami apróságon hisztizett és több olyan véleményt kapott, hogy a férje biztos el fogja hagyni, ez szerintem is túlzás. Annyira nem látunk bele más életébe.

2014. máj. 15. 11:19
 13/29 anonim ***** válasza:
Azt én erősnek érzem, ha olyan tanácsot adnak, hogy azonnal váljon el a kérdező. Már amennyiben piti dologról van szó (hogy a kérdező hasonlatával éljek a férjem rálépett a lábamra). De szerintem erre nincs túl sok példa. Arra már sokkal inkább, hogy évek óta tart a probléma (megcsalás, ivás, verés, alázás, kommunikáció teljes hiánya az egyik fél részéről). Ez utóbbi esetekben nem hiszem, hogy lehet más tanácsot adni, mint a válás elindítása.
2014. máj. 15. 11:23
 14/29 anonim ***** válasza:
8%
Kérdező én értem mit akarsz ezzel és utálom ezt én is. Mikor valaki feltesz egy kérdést hirtelen felindulásból mondjuk és próbálok rájönni, hogy mi baj lehet és próbálok objektíven állni a kérdéshez, hogy esetleg érdemben tudjak válaszolni és nem csak odavágok egy ilyet, hogy "válj el" stb. akkor kapom általában a lepontozást. Ilyen kérdéseknél sajnos ha valaki nem ért egyet a kérdezővel és elmondja esetleg a saját véleményét akkor le van húzva.
2014. máj. 15. 11:36
 15/29 anonim ***** válasza:
0%

Teljesen egyetértek veled kérdező. Vissza lehet keresni.

"Mosás után foltot találtam a férjem alsónadrágján"

Válasz: Válj el, mert megcsal!

2014. máj. 15. 11:37
 16/29 anonim ***** válasza:
Ez egy válasz Móricka és hány ilyen jött a kérdezőnek? Tudom, ismerem a kérdést, én is válaszoltam, a TÖBBSÉG azt írta, hogy ez hülyeség, amin a kérdező kiakadt, illetve egy ilyen miatt nem kéne kiakadni, mert amúgy mindenkinek joga volna maszturbálni, ha épp úgy tartja kedve. Tehát ez egy válasz volt, amit (a többit is nézve) nem kéne komolyan venni a kérdezőnek. Nem tudhatod, lehet, hogy csak "heccből" válaszolta ezt az illető.
2014. máj. 15. 11:43
 17/29 A kérdező kommentje:

A gond a meggondolatlan tanaccsal az, hogy a gyerek erzelmi biztonsaga megbomlik. Kevesbe fog bizni a szuleikben. Es ha a szuleiben kevesbe bizik, akkor egy idegenben meg kevesbe bizik.

Marpedig a bizalom a tarsadalom egeszet tekintve az egyik hajtomotor. (Mert nem lehet mindent lepapirozni.)

Jo a valaszokat olvasni...

(A család egységének megbomlása a gyermek életét megzavarja, bizonytalanságot, válságot idézhet elő, egész életére kiható módon befolyásolhatja a gyermek személyiségfejlődését. A gyermek ugyanis legtöbbször továbbra is mindkét szülőjével, teljes családban szeretne élni. A társadalom ezért joggal várja el a szülőktől, hogy múló érzelemváltozások, meggondolatlan kalandok, fellobbanó indulatok, hirtelen támadt összetűzések nyomán kialakult helyzet hatása alatt ne bontsák meg a család egységét.

[link]

2014. máj. 15. 11:44
 18/29 anonim ***** válasza:
68%

"múló érzelemváltozások, meggondolatlan kalandok, fellobbanó indulatok, hirtelen támadt összetűzések nyomán kialakult helyzet hatása alatt ne bontsák meg a család egységét."

Ezzel semmi probléma! De amikor évekig él valaki terrorban a másik által, az nem nevezhető hirtelen támadt összetűzésnek, fellobbanó indulatnak! Ez a gyereknek sem jó! Vagy azt gondolod, mindenáron meg kellene hagyni a családot egyben? Az hülyeség, már bocs!

2014. máj. 15. 11:55
 19/29 anonim ***** válasza:
8%
Értem amit mondasz és teljesen igazad van kérdező, de az itt kommentelők nagyrésze a 18-as hozzászólásodat még csak meg sem érti.
2014. máj. 15. 11:56
 20/29 Imola Ágnes ***** válasza:
100%
Értem én a 18-as hozzászólást, de: most jön be először a képbe a gyerek. Kedves kérdező, most ép egy fontos információt hoztál fel, amit eddig nem közöltél, majd azzal vádolod a válaszolókat, hogy nincsennek tekintettel a gyerekre, amit meg sem említettél. Másrészt: igen igazad van abban, amit bemásoltál, de nézd csak meg mennyi problémája lehet egy gyereknek, ha a szülők folyamatosan veszekednek/egyik veri a másikat/egyik lenézi a másikat/egyik terrorizálja a másikat/egyik zaklatja a másikat.
2014. máj. 15. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!