Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ajánlják itt az oldalon olyan hamar, hogy váljon el?
Sok-sok amatör szinte elso valasza mindenre, hogy "En elvalnek." "En mar regen elvaltam volna." Amikor ez eletben ok maguk is sokkal tobbet toleralnak.
Kigondolt pelda:
"A ferjem tegnap ralepett a labamra."
Kigondolt valasz:
"Azonnal valj el!" Zsigereld ki, a gyerekeket ne is lassa! Biztos ivott elotte, es kulonben is pszichologusra van szuksege. Gondolom a szeretojere gondolt es kozben meg arra is lusta is volt, hogy Rad a martir felesege labara koncentraljon. Milyen ferj az ilyen?
;D
Miert vannak tulsulyozva az oldalon a retorzios csaladot nem eppen osszetarto tanacsok?
4-es, akkor te az 1%-ba tartozol. Sajnos en is azt latom hogy tulteng a valasra felbujto valaszok szama, azok helyett, amik arra fektetnek a hangsulyt hogy lehetne megmenteni, helyrehozni a kapcsolatot.
Olyanok mint a rossz sebesz: faj a laba? vagjuk le.
Én nem úgy látom, hogy az apróbb problémákra a válaszolók többsége a válást javasolja, néhány túlbuzgó kivételtől eltekintve. De ha pl. olyan kérdés van, hogy mit csinálnánk, ha megverne, vagy folyamatosan megcsalna a párunk, vagy olyan ellentétes a jövőkép, hogy egyik félnek minden álma, hogy szülő legyen, a másik pedig több év házasság után is irtózik még a gyerek gondolatától is és ez sorozatos megbeszélés után sem változik, akkor természetesen sokan azt mondják, hogy ők így nem maradnának egy kapcsolatban.
Olyat mondjuk én is láttam, hogy a kérdező hölgyemény valami apróságon hisztizett és több olyan véleményt kapott, hogy a férje biztos el fogja hagyni, ez szerintem is túlzás. Annyira nem látunk bele más életébe.
Teljesen egyetértek veled kérdező. Vissza lehet keresni.
"Mosás után foltot találtam a férjem alsónadrágján"
Válasz: Válj el, mert megcsal!
A gond a meggondolatlan tanaccsal az, hogy a gyerek erzelmi biztonsaga megbomlik. Kevesbe fog bizni a szuleikben. Es ha a szuleiben kevesbe bizik, akkor egy idegenben meg kevesbe bizik.
Marpedig a bizalom a tarsadalom egeszet tekintve az egyik hajtomotor. (Mert nem lehet mindent lepapirozni.)
Jo a valaszokat olvasni...
(A család egységének megbomlása a gyermek életét megzavarja, bizonytalanságot, válságot idézhet elő, egész életére kiható módon befolyásolhatja a gyermek személyiségfejlődését. A gyermek ugyanis legtöbbször továbbra is mindkét szülőjével, teljes családban szeretne élni. A társadalom ezért joggal várja el a szülőktől, hogy múló érzelemváltozások, meggondolatlan kalandok, fellobbanó indulatok, hirtelen támadt összetűzések nyomán kialakult helyzet hatása alatt ne bontsák meg a család egységét.
"múló érzelemváltozások, meggondolatlan kalandok, fellobbanó indulatok, hirtelen támadt összetűzések nyomán kialakult helyzet hatása alatt ne bontsák meg a család egységét."
Ezzel semmi probléma! De amikor évekig él valaki terrorban a másik által, az nem nevezhető hirtelen támadt összetűzésnek, fellobbanó indulatnak! Ez a gyereknek sem jó! Vagy azt gondolod, mindenáron meg kellene hagyni a családot egyben? Az hülyeség, már bocs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!