Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen eséllyel indulok neki egy válásnak, ha a kislányom felügyeleti jogát én szeretném megkapni, és tudom hogy feleségem megcsalt, vagyis folyamatosan ezt teszi?
Ma Magyarországon szinte kizárólag az anya kapja a gyereket! Hiába kerestem tripla annyit, mint a feleségem, hiába voltam én otthon többet a gyerekkel, hiába voltam én az, aki dalocskákra, betűkre, a természet dolgaira, állatokra, dínókra, versikékre tanítottam a gyereket (az anyja egyáltalán semmire sem tanította), hiába voltam én az, aki rendesen főzött otthon, és hiába én takarítottam ki alaposan, nálunk egyáltalán nem vizsgálták a gyerek kötődését, (pedig hozzám jobban kötődött), hanem simán az anyjának ítélték!
Én azt javaslom, kérdező, hogyha mindenáron te szeretnéd megkapni a gyereket (ezen érdemes elmeditálgatnod), akkor tűrd fel a gatyád szárát, és vess be mindent, mert szükséged lesz mindenre!
Azt kellene bebizonyítanod, hogy veszélyes/veszélyt jelenthet a gyerekre.
Előny ha:
- Pszichológushoz jár és azt hogy kiszámíthatatlan/veszélyes a pszichológus megerősíti (itt az öngyilkos gondolatok IGENIS játszanak)
- Pszichiáterhez is jár és/vagy gyógyszeres kezelés alatt áll
Illetve:
Remélem volt annyi eszed, hogy amikor ez a pszichológusos - öngyilkosos téma felmerült az asszonynál:
- AZONNAL felvetted a kapcsolatot a környéketeken lévő családsegítő/gyermek és ifjúságvédő részleggel és kértél segítséget...(főleg ha egyébként mikor dolgozol, egyedül van a gyerekkel)
- Tájékoztattad az orvosát (pszichológusát) is ezekről a furcsa gondolatairól...
(Érdemes mindenhol azt hangsúlyoznod, hogy te szeretnéd megmenteni a házasságodat, de a feleséged lelki problémái stb. miatt ezt nem tudod megoldani egyedül és kérsz segítséget.)
már bocs neander völikém szerinted délután 4 kor a gyereket kikapcsolja és elmegy kávézgati a kollégákal, amúgy mit gondolsz ha megkapod a gyereket kinek kel a háztartást vezetni anyukádnak...
összintén a nejed ezt a beírást is használhatná a bíróságon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!