Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki szoptat, milyen fájdalomcs...

Aki szoptat, milyen fájdalomcsillapítót vehet be fejfájásra? Nagyon fáj a fejem a front miatt.

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Én Panadolt szoktam, használ. Azt biztosan szedheted.
2010. júl. 22. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
védőnőt kérdeztem,rubofent lehet szedni!
2010. júl. 22. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem is panadolt ajánlottak igaz nekem a gát sebemre.
2010. júl. 22. 21:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Panadol és algopyrin,anno nekem ezt mondta a szülésznőm.De kérdezz rá a védőnőnél.
2010. júl. 22. 21:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat, segítséget!!!
2010. júl. 22. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem is rubofent ajánlották. Olykor olykor be is vettem...és semmi baj nemvolt
2010. júl. 22. 23:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy paracetamol tartalmú legyen.
2010. júl. 23. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Ma másnak is nyűgös a gyereke? 2 napja kapott oltást, lehet hogy attól ilyen, vagy a front? Esetleg foga jön? (bár azt azért észrevenném, meg akkor...

Egyik lábán megdagadt az oltás helye,most borogatom.Tegnap már annyira fáradt volt, hogy már attól nem tudott elaludni, pedig mindig egyedül alszik el, beteszem a kiságyába, lefekszik és már alszik is. Láza nincs, ha hazajön az apja állandóan ordít neki, pedig amég...

Lehetséges, hogy a front miatt nyűgös?

1 hetes babám eddig gyönyörűen elvolt. Evett-aludt, nem nyöszörgött ha letettük sem. Tegnap óta viszont nehezen alszik el, és nyöszörög ha letesszük a popsiját.. :( Abban biztos vagyok, hogy nem éhes, mert bőségesen eszik. Szerintem nem hasfájós, mert nem feszeng. Mi lehet a gond?

Front van ma?

Olyan nyűgös a babám, még éjjel is felkelt, pedig nem szokott!

Másnak is fáj kegyetlenül ma a feje?

Front van? (nem tudom eldönteni hogy a front miatt fáj vagy más miatt, de már 2 fájdalomcsillapítót beszedtem és nem nagyon van hatása)

Anyukák, front, telihold, vagy mi a manó van mostanság, mert 10 hónaposom 3 napja csak nyüszög, semmi nem jó, alig alszik, éjszaka többször kel?

Imádom,de már az idegbaj kerülget,az állandó nyivákolásától. Ne haragudjatok,hogy így írom, de szó szerint semmi nem jó, nem jó játszani,sétálni, babakocsizni...

Front vagy fogzás, miért hisztis, miért nem alszik?

5 hós kislányom tegnap este óta tiszta hiszti... tegnap d.u. még mosolygós tündérke volt, tegnap este lefektetés után óránként ébredt, harmadszorra éjfélkor, akkor már nem is tudtuk sehogy se visszaaltatni, magunk közé tettük, aztán cicizve elaludt, de éjjel is vagy 5x...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!