Aki szoptat, milyen fájdalomcsillapítót vehet be fejfájásra? Nagyon fáj a fejem a front miatt.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egyik lábán megdagadt az oltás helye,most borogatom.Tegnap már annyira fáradt volt, hogy már attól nem tudott elaludni, pedig mindig egyedül alszik el, beteszem a kiságyába, lefekszik és már alszik is. Láza nincs, ha hazajön az apja állandóan ordít neki, pedig amég...
1 hetes babám eddig gyönyörűen elvolt. Evett-aludt, nem nyöszörgött ha letettük sem. Tegnap óta viszont nehezen alszik el, és nyöszörög ha letesszük a popsiját.. :( Abban biztos vagyok, hogy nem éhes, mert bőségesen eszik. Szerintem nem hasfájós, mert nem feszeng. Mi lehet a gond?
Olyan nyűgös a babám, még éjjel is felkelt, pedig nem szokott!
Front van? (nem tudom eldönteni hogy a front miatt fáj vagy más miatt, de már 2 fájdalomcsillapítót beszedtem és nem nagyon van hatása)
Imádom,de már az idegbaj kerülget,az állandó nyivákolásától. Ne haragudjatok,hogy így írom, de szó szerint semmi nem jó, nem jó játszani,sétálni, babakocsizni...
5 hós kislányom tegnap este óta tiszta hiszti... tegnap d.u. még mosolygós tündérke volt, tegnap este lefektetés után óránként ébredt, harmadszorra éjfélkor, akkor már nem is tudtuk sehogy se visszaaltatni, magunk közé tettük, aztán cicizve elaludt, de éjjel is vagy 5x...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!