Most akkor mire is jó az infacol/espumisan?
Figyelt kérdés
hasfájásra oké,de hogy tudjon pukizni a gyerek arra jó?Mert az én 3-4hetes babám rengeteget pukizik egésznap,és olyankor nagyon sír sokszor,de miután "kijött" a puki,már jó.És most nemtudom hogy adjak e neki infacolt vagy espumisant,mert van aki azt mondja hogy ezek a pukit segítik elő,de viszont a fiam ő rengeteget pukizik,így akkor ne adjam neki?Mert gondolom így is hasfájós attól hogy ő sokat pukizik,mert sír előtte,huzogatja a lábát..stb.Vagy akkor mi baja lehet?2010. aug. 20. 19:22
1/14 anonim 

válasza:

Az infacol-t etetés előtt kell adni a babának,és a sok kicsi levegőbuborékból egy nagy bubit csinál,ami egyszerre kijön büfizéskor,és nem marad benne,ami a hasfájást okozza.
2/14 anonim 

válasza:

4 hetes babának vegyél gripe watert ! Ez tényleg jó szer !
3/14 anonim 

válasza:

Én nem adnék gripe watert sem,homeós bogyók-az tuti nem árt neki,sógornőm fiának a gripe water től fájt a hasa.Nálunk bevált a homeopátia az elsőnél ,most is az lesz...39h km..
4/14 anonim 

válasza:

Na Én minden "csodaszert" végig próbáltam a kisfiunknál.Mindegyik bevált,egy ideig...A végére rájöttem,hogy a legtöbbet a torna ill. hasmasszázs segített neki.Szerencsére (ahogy sokan mondták is) 3 hós korára elmúlt magától.
5/14 anonim 

válasza:

Az Infacol nálunk tutura bevált,addig hasfájós kisfiunknak, mikor már rendszeresen adtuk, olyanokat pukizott, hogy egy felnőtt megirigyelte volna:)))Mondtuk is Neki, traktorvalogú, trombitapopós:)De kb 3-4 nap volt mire elkezdődött a hatása.
6/14 anonim 

válasza:

A gripe water nekünk nem jött be, fájt tőle picink pocija:(
7/14 anonim 

válasza:

infacol, gripe water nem vált be, espumisant nem próbáltuk, aloe vera activátor sem jött be, homeos bogyók sem jöttek be....az idő, na az elmulasztotta,csak arra 3 hónapot kellett várni.
8/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,de igazából a kérdésre még nem kaptam,csak hogy kinek melyik vált be.De nemtudom hogy ezek arra jók hogy tudjon pukizni vagy nem?Mert ha igen,nem is adom,mert rengeteget pukizik,és ő is olyanokat mint egy felnőtt,meg ő nem ezektől(mivel még nem próbáltuk)hanem "alapból"..csak szegénykém megszenvedi ezeket,de utána jobb neki.
2010. aug. 20. 21:55
9/14 anonim 

válasza:

Ezek a szerek arra jók, hogy a levegő könnyebben tudjon távozni a babából vagy büfi, vagy puki útján.
Amit kipróbálhatsz, hogy pár evés előtt nem adsz a babádnak és meglátod, hogy mi lesz a helyzet.
Szerintem, ha ilyen jókat tud pukizni, csak megkínlódja, inkább egy kis tornával és hasmasszázzsal segíts neki. úgy könnyebben kijön neki.
Remélem, tudtam segíteni.
10/14 A kérdező kommentje:
köszönöm.Ezt nem nagyon értem,hogy pár evés előtt nemadok neki.Még egyiket se adtam.Vagy mire érted?Pukizni szinte egész nap pukizik,nem hazudok,ha babakocsiba van,ha itthon...szóval egész nap nem masszírozhatom,de szoktam azért,de üvölt szegénykém,meg úgy megfeszíti magát,hogy lehetetlen masszírozni,ugye a lábát nemtudom "fel-le"nyújtani..
2010. aug. 20. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!