Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pine Smart(okos pelenka)mennyi...

Pine Smart(okos pelenka)mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 23:05
 1/3 anonim ***** válasza:
72%
Arra amire kitalálták az, tehát húgyúti fertőzés kimutatására, a gyakorlatban már csak gyanú esetén is azonnal vinném laborra a gyereket, nem szórakoznék ilyenekkel, mint okos pelenka.
2021. dec. 16. 23:33
 2/3 anonim ***** válasza:
58%

Nagyon sokszor tünetmentes egy fertőzès.

Alkalmas a kimutatásra

2021. dec. 17. 08:10
 3/3 anonim ***** válasza:
81%

Wow! Miért nem volt ilyen korábban?

Nitrátfogyasztó baktériumok kimutatására jó (nitritté alakítják). Azaz a leggyakrabban hutit okozó e.colit kimutatja, ha igaz. Kérdés, hogy milyen az érzékenysége illetve érdékelne, hogy integrálták bele az egyébként tesztcsíkként érzékeny nitritpróbát, mert ezt nem írja.

Hutira hajlamos gyerekeknél ha működik, jó szolgálatot tehet, ugyanis sokszor 0 kísérő tünet.

Nincs ugyanis sokszor időben semmi gyanú, 1-es.

Mire egyéb tüneteket mutat, valószínűleg rég vesemedence-gyulladás lett az alsó húgyúti fertőzésből, mivel csecsemőknél nagyon gyorsan felszáll.

"gyanú esetén is azonnal vinném laborra a gyereket"

A gyanút mar leírtam, későn jön. Bágyadtság, étvágytalanság, hőemelkedés, láz napokkal később jön. A vizeletnek sincs egyből erős szaga.

A másik pedig hogy borzasztó körülményes vizeletet venni egy csecsemőtől. Nem pisilnek parancsra, a steril vizeletzacskót főleg kislányoknál nehéz eredményesen használni.

Egy ilyen cuccal napokkal előbb lehet tesztre vinni, mivel a labor se egyből dolgozik.

Volt hogy rég intenzíven feküdtünk, mire visszajött a labor eredmény.

2021. dec. 17. 08:16

További kérdések:

Gastrotuss Baby refluxra mennyire hatékony?

Egy hónapos most a babám, bukással nincs gond, a savas visszafolyás kínozza az etetések után, hiába a sűrített tápszer, hiába a sok büfiztetés etetés közben és után, és hiába a függőleges tartás, megemelt fejrész a kiságyban és hasonló tanácsok :( Érdekelne a...

Normális ez a fajta baba kùszás?

Babám mikor kùszik, csak az egyik lábát hùzza rendesen a másikat nem igazán. Nem tudom érthetőbben megfogalmazni. Remélem így is érthető. Ezen kívül használja mindkét lábát és kezét is egyformán semmi másban nem különbözik. Érdemes emiatt szòlni gyerekorvosnak?

Miért mondják az autista gyerekek szülei többségben, hogy már babának is voltak jelek?

Mikor státuszt nem is kaphatnak babák és szerintem valamilyen szinten minden baba fura, hisz baba. Valakinek tapasztalat?

Mit tegyek, ha anyósom folyton azt hiszi, hogy éhes a 4 hós babám, mert eszi a kezét?

Mostmár kb másfél hónapja magyarázom neki, hogy nem feltétlen azért eszi a kezét vagy a rágókáját, mert éhes és ő nem érti meg. 2 hetente jön látogatóba pár napra hozzánk, de kiakaszt ezzel, hogy folyton azt hallom hogy éhes a gyerek. Mintha nem mi lennénk vele...

Jogosan csesztem le anyósomat, mert meztelen videót küldött a 3 hós babámról?

Cserélte a pelenkáját és amíg rá nem adta a tisztát, levideózta mert mosolygott. 10 perc múlva nevetve mesélte, hogy a barátnője mit írt a kisfiamra. Kérdeztem, hogy mit küldött neki, és akkor mutatta hogy egy videót amit mindene látszik és mosolyog rajta. Nekem ez...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!