Ha tudtad volna előre milyen érzés anyának lenni, hamarabb vállaltal volna gyereket?

válasza:

válasza:

válasza:Nem. Mármint, alapvetően nem az érzelmek domináltak ebben, hanem az anyagiak, a nulláról indultunk, így 30 lettem, mire eljutottunk odáig, hogy megteremtsük a gyerekvállalás feltételeit.
Gyereket már 24-25 éves korom óta akartam, de most azt mondom, jól tettük, hogy vártunk és spóroltunk, mert így normálisan tudom nevelni a gyerekeinket, megadva nekik azt, amit fontosnak tartok, pl. egészséges étkezés vagy némi megtakarítás. Ha korábban vállalom, csak mert akarom, akkor most lehet, hogy még saját ingatlanunk sem lenne.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Érzés vagy racionális gondolkodás alapján választottatok?
Az új kapcsolatodból született gyereknél is ugyanezt érezted mint először vagy már más volt?
Még csak egy hetes a lányom. Tervezett gyerek volt, nagyon vártuk. A terhességem, a szülésem is teljesen jól alakult. És szerencsére ő is egy egészséges, gyönyörű baba. De rengetegszer érzem azt, hogy megbántam ezt az egészet. Viszont nagyon szeretem is őt, és emiatt a...
Nekem most lesz az első, még nem tudjuk mi lesz, elvileg a jövőhéten ha megyünk már meg fogják mondani. És egy kicsit félek, hogy ha lány lesz, nem lesz szoros a kapcsolatom vele. Az apám első gyereke a nővérem volt, és azt láttam/látom, hogy nem soha nem volt olyan jó...
Mindig is 2 gyereket terveztünk a férjemmel, a kislányunk nemsokára 8 hónapos. Amikor megszületett persze úgy voltam vele, hogy egyáltalán nem akarom ezt mégegyszer, pedig abszolút zavartlan terhességem, és pozitív szülésélményem volt. De azóta ez az érzés egyre csak...
Van egy 2 éves kisfiam. A férjemmel úgy döntöttünk jöhetne egy második baba. De kétejeim is vannak. Csak a kisfiam volt nekem, minden figyelmem neki tudtam szentelni mert csak ő volt nekem. Minden szeretetemet neki adtam, figyeltem rá. Az a félelmem, hogy ha...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!