Ha visszamehetnél az időben, ugyanúgy döntenél az anyasággal kapcsolatban, vállalnál gyerek(ek)et?

válasza:

válasza:

válasza:Olyan nagyon még nem kellene visszamenni, még csak egy éves múlt a fiam 🙂 De egyelőre azt mondom, hogy mindenképp.
Írhatnám, hogy hamarabb szülnék, de most sem rajtam múlt (ekkor voltak megfelelőek a körülmények, és volt egy vetélésem is korábban).

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tényleg jóval többet keres a párom, így úgy néz ki hogy én mennék gyesre, tehát mindent én végeznék el, reggel lefejné a tejet és én szoptatnám, nagyon szeretem a gyerekeket és a kisbabákat is és szerintem menne. Mit gondoltok az ilyen felállásról?
Arra az esetre gondolok, amikor épp rátettétek a tépőzárat a peluson, és akkor halljátok vagy érzitek a kezetekkel hogy belepisilt az akkor feladott tisztába, de a body-t még nem csatoltátok be vagy a nadrágot még nem adtátok vissza. Ilyenkor lecserélitek megint a...
Szívünk szerint szeretnénk még egy babát majd később, ha a kicsi picit nagyobb lesz, de agyban nagyon úgy érezzük, hogy nem kellene. Családi házban lakunk, 2 szoba van, tehát egy szobában lennének. Ez később, akár tinédzser korban nem lenne már rossz nekik? Vannak...
Úgy értem, ha az elsővel voltatok babamozin, kismamafotózáson, a másodikkal is? Ha az elsőnek pl. étteremben tartottátok a szülinapját, a másodiknak is? Tehát nem arra gondolok, neki mindenből újat vettetek-e, hanem eseményekre.
Igazából így sem voltam válaszkész, mert nem jöttem rá, hogy miért sír, és nem segítettem rajta, nem?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!