Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha visszamehetnél az időben,...

Ha visszamehetnél az időben, ugyanúgy döntenél az anyasággal kapcsolatban, vállalnál gyerek(ek)et?

Figyelt kérdés
2023. okt. 8. 20:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
79%
Igen
2023. okt. 8. 20:23
 2/20 anonim ***** válasza:
70%
Nem. Pontosabban 1nél megállnék, nem vállalnám be a másodikat.
2023. okt. 8. 20:27
 3/20 babyboom567 ***** válasza:
75%
Nem várnék ilyen sokáig.
2023. okt. 8. 20:34
 4/20 anonim ***** válasza:
86%
Egy van és ha tuti őt kapnánk, akkor vállalnám.. Ha nem, akkor nem vállalnék egyet sem.
2023. okt. 8. 20:37
 5/20 anonim ***** válasza:
63%

Olyan nagyon még nem kellene visszamenni, még csak egy éves múlt a fiam 🙂 De egyelőre azt mondom, hogy mindenképp.

Írhatnám, hogy hamarabb szülnék, de most sem rajtam múlt (ekkor voltak megfelelőek a körülmények, és volt egy vetélésem is korábban).

2023. okt. 8. 20:45
 6/20 anonim ***** válasza:
80%
Igen, vállalnék, csak úgy 5 évvel korábban.
2023. okt. 8. 20:46
 7/20 anonim ***** válasza:
78%
Ha visszamehetnék az időben, akkor úgy 20 évvel korábban vállalnék.
2023. okt. 8. 20:47
 8/20 anonim ***** válasza:
79%
Sok minden van, amit másképp csinálnék az életemben, ha visszamehetnék az időben, de a párválasztásom és a gyerekeim nem azok a dolgok. És pont azért nem mernék semmin sem változtatni a múltamban, mert félnék, hogy nem ugyanez lesz a végkifejlet :D
2023. okt. 8. 20:54
 9/20 anonim ***** válasza:
71%
Egyértelműen. Hiába volt szuper kapcsolatunk, életünk addig is, csak a gyerekünk után derült ki, hogy mekkora szükségünk volt rá, mennyi pluszt ad hozzá mindenhez és mennyire lett tökéletes vele minden. Mondom ezt 3 év szoptatassal, nem alvással 🤣 de ezek semmit nem jelentenek, csodálatos az egész.
2023. okt. 8. 20:58
 10/20 anonim ***** válasza:
71%
Semmiképpen nem vállalnék gyereket!
2023. okt. 8. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Egy férfi ugyanúgy fel tudna nevelni egy kisbabát, tehát ha én mennék gyesre akkor meg tudnám oldani?

Tényleg jóval többet keres a párom, így úgy néz ki hogy én mennék gyesre, tehát mindent én végeznék el, reggel lefejné a tejet és én szoptatnám, nagyon szeretem a gyerekeket és a kisbabákat is és szerintem menne. Mit gondoltok az ilyen felállásról?

Ha közvetlenül azután pisil be a baba, hogy feladtátok rá a tiszta pelust, akkor lecserélitek megint, vagy ugyanúgy csak pár óra múlva cseréltek?

Arra az esetre gondolok, amikor épp rátettétek a tépőzárat a peluson, és akkor halljátok vagy érzitek a kezetekkel hogy belepisilt az akkor feladott tisztába, de a body-t még nem csatoltátok be vagy a nadrágot még nem adtátok vissza. Ilyenkor lecserélitek megint a...

Két gyereknél hogy tudtok mindkettővel ugyanúgy foglalkozni az elején? Ki hogy csinálja? Érdemes vállalni még egy babát?

Szívünk szerint szeretnénk még egy babát majd később, ha a kicsi picit nagyobb lesz, de agyban nagyon úgy érezzük, hogy nem kellene. Családi házban lakunk, 2 szoba van, tehát egy szobában lennének. Ez később, akár tinédzser korban nem lenne már rossz nekik? Vannak...

A második gyermekeként mindent ugyanúgy megkap, mint az első kapott?

Úgy értem, ha az elsővel voltatok babamozin, kismamafotózáson, a másodikkal is? Ha az elsőnek pl. étteremben tartottátok a szülinapját, a másodiknak is? Tehát nem arra gondolok, neki mindenből újat vettetek-e, hanem eseményekre.

Amikor egy síró babát felveszek ugyan, de mivel nem tudom megnyugtatni, ugyanúgy sir tovább, akkor az miért nem ugyanaz, mintha sírni hagynám?

Igazából így sem voltam válaszkész, mert nem jöttem rá, hogy miért sír, és nem segítettem rajta, nem?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!