Elsősorban 2 gyerekes anyukák válasza érdekelne vagy akik épp most várják a másodikat? Többi lent.
szóval az érdekel hogy ti hogy s mint döntöttétek el
hogy most jött el az a pillanat hogy legyen kistesó.
mi a legideláisabb korkülönbség a 2 baba közt?
nekem annyira nem tetszik az hogy
egy a karjában másik már a pocakban.
hogy lehetne ezt kibírni
szóval most 8 hós a kislányom de nem tudom örülnék e neki ha például pár hómap múlva vagy most terhes lennék
2 kisbaba nagy huza vona lenne..
szerintetek?...
ha szülnék is másik babát biztos nem azért szülném hogy
LEGYEN AKI VIGYÁZZON RÁ
egyszerűen csak érdekelnek a vélemények.
köszi
nálunk majdnem 8 hónapos volt a kicsi mikor terhes lettem.
most 28 hónapos a nagy, 12 a kicsi. Én megtudom oldani a problémákat, jól kezelem a helyzeteket. minden csak AKARÁS kérdése.
Te ahogy leírtad, ne vállalj majd csak 3 év múlva gyereket, addigra a nagyobbik már ovis lesz és csak egyel kell otthon lenni....
az utolsó válaszadó pont erre voltam kiváncsi
akis korkülönbség hogy mennyire fárasztó ez.hogyha most terhes lennék 8 hós a lányom és hogy bírnám idegekkel.
de biztos várnék 3-4 évet egy másikra...:)
én direkt úgy tervezem a picit, hogy a másik 8-9 hós legyen, amikor teherbe esem.
mert lehet, hogy az elej nehéz, de nekik így sokkal jobb, nagyon jól el tudnak majd együtt játszani.
míg ahol 5 év a különbség, ez kizárt. egy 6 éves mér olvasgatni tanul, a pici meg épp hogy csak gőgicsél...
biztosan anya meg gyerek függő, de nekem olyan ksiangyl a lányom, hogy nyugodtam be mernék mellé vállalni egy kishugicát.
utolsó vagyok.
szerinem elég gáz, hogy a 3éves az oviból csomó betegséget hazahord, én meg aggódnék állandóan, hogy az újszülöttem mit kap el tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!