Ha botmixerrel készítem a borsópürét, akkor is át kell még külön paszíroznom a héja miatt?
Figyelt kérdés
2009. febr. 11. 14:45
1/4 anonim válasza:
Én is így csináltam s nem passzíroztam már külön
2/4 anonim válasza:
a héjában van az az anyag, mi felfúj.
3/4 anonim válasza:
Én leturmixoltam, majd átszűrtem, de a védőnő azt mondta, hogy így is belemegy a héja. Mivel kell átpaszírozni? én inkább megvettem a boltit, azt imádja!
4/4 anonim válasza:
Először én csak megfőztem és szűrőn átnyomkodtam,nem turmixoltam.Majd később kipróbáltam és semmi baja nem lett a babámnak paszirozás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!