Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet? A kislányom...

Mitől lehet? A kislányom szája körül ilyen kicsi piros pöttyök jöttek ki olyan mint a pattanás de felül, nem alul és nem cumizik csak az ujját szopja!

Figyelt kérdés
És tegnap már a lábán is voltak.Mára a szája körülieknek a széle ilyen barnás lett.
2011. ápr. 16. 09:21
 1/5 A kérdező kommentje:
Lemaradt 9 hónapos.
2011. ápr. 16. 09:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a nyála miatt. Próbáld meg a Sudocremet.
2011. ápr. 16. 09:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a lábán is kijött,akkor nem hinném,hogy a nyála okozta.Nem kapott valami új ételt amire esetleg picit allergizálhat?
2011. ápr. 16. 10:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem viszont én mindig a Lenor sensitive-t használom a gyerekruhákra viszont az ágy neműt kék lenorral mosom az övét is.Lehetséges lenne hogy öblitőtől?Hétfőn viszem orvoshoz tegnap hogy bekentem neki neogranormonnal kezd neki leszáradni:S Nem tudom mi lehet .Köszönöm a válaszokat
2011. ápr. 16. 11:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Mármint most mostam először ki az ágyneműjét a mi öblitőnkkel.
2011. ápr. 16. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Mitől lehet egy 13 hónapos kisfiú popsija csupa pici piros pattanás?

Soha nem volt gond kisfiam popsijával, semmitől nem volt piros neki. Most viszont egy hete iszonyatosan csúnya neki, pattanásos, vörös, pöttyös. Mindenféle popsitörlőt használunk, mindig is bírta, sőt, kenőcsöt Bepanthent használunk ami neki a legjobb volt mindig....

Piros udvaru, pattanás hegyes a közepe, mitől lehet?

Iker lányaim 17 hósak,és néha ilyen pattanások jönnek ki rajtuk,leginkább a lábukon.Nem viszket nekik.Tojástól lehet ilyen?

Lehet szemölcs 8,5 hós babám hasán? Először pici piros pötty volt, mint egy pattanás, azt hittem elmúlik és kész, de most bőrszínű kis dudor maradt ott.

Szerdán megyünk a dokihoz, majd neki is megmutatom. Másnak van ilyen tapasztalata? Elmúlik? Mitől jöhetett ki?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!