Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sárgaborsót hogy szoktátok...

Sárgaborsót hogy szoktátok ízesíteni babának?

Figyelt kérdés
Simán megfőzve nem akarta megenni. Mivel jó összefőzni, vagy fűszerezni?
2011. ápr. 23. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!


Húúú... bocs, h belekotyogok, de mekkora a babád?

Ez egy nagyon "kemény" étel, úgy értem, a megemésztése még felnőttkorban sem megy mindig simán... Az 5 éves kisfiam is rettentően szenvedett tőle, azóta nem főzök neki, amíg ki nem tisztult belőle, nagyon fájt a hasa. :(


Klasszisokkal jobb (nem kell áztatni, nem fúj fel, szinte bármilyen zöldséggel összefőzhető) alternatíva a vörös lencse- ezt szívből ajánlom! ;)

2011. ápr. 23. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia

Én este beáztatom utána szinte krémesre fő.Teszek bele 1-2 babérlevelet ételízesítőt.Aztán egy nagyon híg fokhagymás rántás és kész.Mi is így esszük,lányom 21 hónapos.

2011. ápr. 23. 22:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én is krémesre csinálom(átpaszirozom szürön) és vöröshagyma rántással csinálom illetve vegetát teszek bele.Nálunk mindenki nagyon szereti.
2011. ápr. 23. 23:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Lestyánnal szoktuk ízesíteni
2011. ápr. 23. 23:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
9 hós, és úgy olvastam, hogy lehet már adni. De annak a lencsének is utána nézek majd! Köszi!
2011. ápr. 24. 22:00

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!