Sokan azt állítják és mondják nekem hogy ha szilárd ételt eszik a baba ebédre, kell e utána még tápot adni? Anyum már kiabál velem hogy nemfejlodik a baba mert nemadok neki ebéd után tápszert.
Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 12:38
11/17 A kérdező kommentje:
az a probléma hogy oszerinte más baba helyesebb meg nagyobb és dundibb. az enyém meg alacsonyka. de az anyosom meg a férjem is ilyen tipusok. sajnos az anyosom már elhunyt 3 éve. anyum még azt is mondta hogy a doki majd elkuld mindenfele hogy nagyobb legyen. meghogy mi fogunk kikapni azért ha a baba nemfog most annyit hízni. higyjétek el, már totál kivagyok idegileg. légyszi írjatok
2011. aug. 30. 13:55
12/17 anonim válasza:
Szia, a babám 3 hónapos kora óta tápszeres, most 12,5 hónapos. Soha nem adtam neki az ebéd-uzsonna után tápszert! Úgy osztottam be, hogy ebéd amennyit kért és utána először gyömölcs. Aztán amikor nagyobb lett, akkor az ebédhez kis krémtúró, joghurt, tehát inkább könnyű tejtermékek és a gyümölcs az uzsonna lett gyakorlatilag, vagy tejpép és gyümölcs. Ha anyukád jobban belegondol nagy butaság is lenne ebéd után még a nagyon-nagyon tápláló tápszerrel is lenyomni a babád gyomrát, borzasztóan tömény lenne neki úgy az ebéd! A hízása pedig teljesen normális, szépen fejlődik a kisbabád.
13/17 anonim válasza:
először is ne engedd, hogy kiabáljon veled!!!Te vagy a baba édesanyja, Ö pedig (csak) a nagyija. Az én lányom 6 hós. Az elmúlt két hónapban 450-450 grammot hízott összesen. A doki és a védőnő is elégedett vele. Most 6,5kiló a lányom láthatóan jó húsban van:-)Szóval ne aggódj, 1-1,5 kg hízás nagyon jó!!!!! Nem fognak titeket sehova küldeni kivizsgálásra!!!! És ahogy írták már, ha jó a kedve, van kaki és pisi, akkor MINDEN rendben!!! Bízz magadban és az anyai ösztöneidben. Kérlek, ne engedd az anyukádnak, hogy kikészítsen, még akkor sem ha szereted őt. Mindennek van határa...
14/17 anonim válasza:
"más baba helyesebb,nagyobb meg dundibb"szent ég mit szólna a lányomhoz?17 hós és még nincs 9 kg:D
Milyen nagymama az ilyen?Sajnállak,ne is foglalkozz vele:S
15/17 anonim válasza:
Ha már ennyire beléd ültette az aggódást, akkor vidd el tanácsadásra a gyerekorvoshoz, mondd el, mit mond anyukád és kérdezd meg, neki mi a véleménye erről. Meglátod, ki fog nevetni, és akkor végre fellélegezhetsz és letromfolhatod anyukádat, végtére is az orvossal ő sem vitatkozhat. Ha az én családom jön mindenfélével, én mindig szakemberekre hivatkozok. Arra nem tudnak mit mondani.
16/17 anonim válasza:
vidd magaddal anyukádat tanácsadásra vagy a gyerekorvoshoz, hátha az majd észhez téríti :) te jó ég, borzasztó lehet, hogy beleokoskodik, ne hagyd magad, mindent jól csinálsz!
17/17 A kérdező kommentje:
ne gondold hogy nemszolna rá semmit amit a doki mond.Sokszor mondom az anyumnak hogy én jártam terhestanfolyamra még korházban is nagyon jol felvilágosítottak mindenrol, amit a babákrol tudnom kell. o meg a kedvenc keresztanyám mindig azt mondják hogy ok, mármint az orvosok nemértenek semmihez, nehallgassak rájuk.
2011. aug. 31. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!