Anyukák, hány évesen vállaltátok az első babátokat?
Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 23:20
1/40 anonim 

válasza:

válasza:27 évesen szültem a fiam, ennek 2 éve, jövőre tervezzük a tesót.
2/40 anonim 

válasza:

válasza:23 éves voltam, mikor megfogant, 24 vagyok, nemsoká szülök.
9/40 anonim 

válasza:

válasza:24 evesen lettem kismama es 25.5 evesen szultem :)
1.5 eves a lanyom :)
Kapcsolódó kérdések:
Az első babátokat milyen körülmények közé vállaltátok?
Házasok voltatok, mióta? Mennyi volt a bevételetek? Saját ház/lakás, vagy albérlet? Hány évesen? Szerintetek jó volt ez így? Köszönöm!:)
Első terhességed toxémiával végződött? Vállaltatok utána még tesót?
Az első terhességem a 36. héten toxémiával végződött. Sürgősségi császár lett a vége, de szerencsére más baj nem lett! Lassan jó lenne ha jönne a tesó, de mindenki azt mondja, hogy a második terhesség alkalmával hamarabb alakulnak ki a tünetek és megúszni nem...
Mennyi havi bevétel mellett vállaltátok az első babát?
Ebből mennyi megy el a havi alap költségekre, mennyi megy babára és mennyit tudtok félretenni(ha tudtok)? Köszönöm a válaszaitokat!
Mennyi bevétellel vállaltátok az első babát?
Illetve mennyi pénzből éltek hárman? Ebből mennyi ami marad, ha minden ki van fizetve?
35 fölötti első babás anyukák, vállaltok, vállaltatok második babát?
És ha igen mikor?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!