Nincs lábzsák a babakocsinkhoz. Mivel helyettesíthetném?
Nem tudom, mi annak a pólyafélének a neve, azt hiszem franciapólya, ami cipzáros és patenttal is össze lehet kapcsolni, zsák formára. Én azt használtam lábzsáknak, mikor már tényleg hideg volt.
A másik alternatív "lábzsák" pedig egy vastagabb felnőtt térdzokni (konkrétan az enyém egy rénszarvasos). Ráadtam a kocsicipőt, ráhúztam a két térdzoknit és kész. Ha le is rúgta a vékony takarót, akkor se fázott a lába.
mi is szenvedtünk ezzel...ilyen pólyafélékkel, meg olyan zsákokkal ne kisérletezz, amik lefogják a mozgásban, mert úgysem fogja eltűrni.
Tényleg marad a vastag harisnya, gatyó, én adtam rá ilyen nagyon vastag frottírzoknit, ha meg elaludt, akkor betakartam.
nem értek egyet az utolsóval. Nálunk nagyon bejött az átmeneti és téli zsák is. A takaró az tuti lecsúszik. A beöltöztetéssel meg akkor van a baj ha meleg helyre bemész...
Mi még most is használunk zsákot, pedig már másfél éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!