Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tud majd aludni hálózsákban?...

Tud majd aludni hálózsákban? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Kislányom alig múlt egy éves és télre szeretnék Neki hálózsákot. Csak azt nem tudom, hogy nem zavarja-e majd?! Nagyon sokat forgolódik éjjel, kitakarózik, helyet cserél a lába és a feje.... Egyedül alszik el, sokszor állva integet miután letesszük aludni. A hálózsákban biztos nem tudna ennyit mocorogni. Ezt megszokja vagy majd sír/felsír miatta? Előre is köszi a válaszokat! :)
2011. okt. 25. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Az én lányom nem szerette,mert Ő is szeret forgolódni a kiságyban és a hálózsák akadályozta benne:(

Én is szerettem volna neki,mert mindig lerúgja magáról a takarót,de sajnos nem jött be:(

2011. okt. 25. 13:43
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát ha eddig nem adtál még rá zsákot, akkor jó eséllyel tiltakozni fog.

Egyébként az én lányomat két éves kora után kezdte zavarni. Pedig ő is úgy forgolódott, mint a tiéd. A zsák együtt forog a gyerekkel. :o)

És csak olyan fazonú volt jó, ami alul lábnál jól kiszélesedik.

2011. okt. 25. 13:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Lányom egy éves múlt, és hálózsákban alszik, mászik, áll, forog a kiságyban. Őt egy cseppet sem zavarja a mozgásban, én meg örülök, hogy így legalább nem takarja ki magát este.

Lányod is megszokhatja. Ki kell próbálni, anélkül nem lehet ezt tudni előre.

2011. okt. 25. 13:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Először olyat adtam a lányomra, ami alul szűkebb fajta volt. Kb egész éjjel sírt, nem bírt benne "terpeszteni".

Aztán olyat adtam rá, ami alul jó bő, azóta jól alszik.

Még csak 2 hete hordja, eddig nem kellett, ő is 1 éves.

2011. okt. 25. 13:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kislányom 1 éves múlt amikor elkezdtem rá hálózsákot adni. 110 cm-es hálózsákot használunk, ő maga 78 cm. Nekünk nagyon bevált, ugyanis a lányunk is állandóan ledobta magáról a takarót.

Nem zavarja a mozgásban, felállni nem szokott benne, mert nem rácsoságyban alszik, mászni szépen tud benne, de 99%-ban csak alvásra használja. Azért is jó, mert eljön a lefekvés ideje, tisztába tesszük, belerakjuk a hálózsákba, és tudja, hogy alvás van. Semmi küzdelem nincs vele, hogy aludni kell. :-)

2011. okt. 25. 13:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi kezdettől fogva azt használunk, ugyanis az én örökmozgó kisfiamat is esélytelen takargatni. A titka valóban az, hogy minimum egy számmal nagyobb legyen (de inkább kettővel) - így vígan feláll, mászik benne.
2011. okt. 25. 14:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a segítő válaszokat! Veszünk egyet aztán meglátjuk ... Lehet hogy fura kérdés, de a hálózsák elég (nyilván vastagot keresünk majd) meleg? Nem fázik meg? Lehet, hogy csak túlaggódom a kérdést...
2011. okt. 25. 14:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sok hőfokú hálózsák létezik. HA bp-i vagy, szívesen adok Neked akár kölcsön egyet, hogy kipróbáld, egy nagy szemeteszsáknyi hálózsákunk van, és senki nem használja...
2011. okt. 25. 14:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Annyira meleg egy hálózsák, mint egy takaró :)

van vékony is, vastag is :)

2011. okt. 25. 14:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm :) Kicsit messze vagyok Pesttől, de köszönöm :)
2011. okt. 25. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Meddig tart a fogzás?

Ha kinő nyugi lesz? 2 hete óránként ébred a babám, már nagyon sajnálom, biztos fáj neki emiatt nem tud aludni. Tapasztalatok?

Tapasztalatok a Balatonról egy kb 8 hós babával? El fog ott aludni magától ha itthon nem? Talán a levegő és a víz elnyomja. Tök ciki lenne ott is...

Most hat hós, még szinte csak anyatejes, csak tízórai előtt kap vagy gyümit vagy zöldséget. Hogy oldjátok meg az etetést?

Miért nem alszik ebéd után 16 hónapos kisfiam?

Egyébként nagyon jó alvó, ebéd után 2-3 órát szokott aludni és könnyen elalszik (már csak egyszer alszik egy nap), de a héten már negyedszer nem alszik el, pedig a rutin ugyanaz. Tapasztalatok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!