Hogyan pépesítitek a husit, hogy ne legyen darabos?
Aprítógép.
Sokfajtát lehet kapni, érdemes egy erőset venni éppen a hús miatt.
Nekem Bosch robotgépem van, annek van pengés aprítórésze, olyan finomra turmixolom a húst, amilyen szükséges.
Szia,
Én inkább csirke,vagy pulyka husit főztem neki.Persze mellét,mert azt jól meg lehet puhítani és teljesen rostok nélkülire lehet turmixolni.A húslevesbe is mindig tettem egy pici darabot,mert nagyon jól átvette a leves ízét.Krumplit és sárgarépát tettem hozzá.A kislányom imádta...:-D
A botmixernek elvileg teljesen szét kell vinnie, esetleg neked azért nem sikerül, mert kicsi a mennyiségg, és elpörög a kés. Töltsd meg főzelékkel egy bögrét, és úgy próbáld, az tartja, vagy vegyél Braun mixert, annak van tarozéka, hogy zárt rendszer legyen. így néz ki:
jelezz ha sikerült.
Nos, lehet jó sötét vagyok de én magában próbáltam, nem dúsítva. Gondoltam ezt keverem majd a főzihez, mivel nem mindig kell a husi.
Akkor a zöldséggel együtt próbáljam, vagy kevés főzőlével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!