Mikor egy kisbaba megszületik, mikor kell először tisztába tenni?
anyuka tette először tisztába...Látszik,h még bizonytalan,és segítséget is igénybe vesz:D
Ha nekem ilyen videom lenne,az szerepelne rajta,h 4 nap után először,ugyanis én csak akkor tettem tisztába először,addig a nővérek csinálták...
Nem hinném, hogy 2 napos korában tették tisztába először. Inkább az anyuka első próbálkozása volt.
A kórházban én is megkértem a nővérkét, hogy életem első pelenkázásában segítsen már (+ köldökápolás, meg ami még ilyenkor kell). Csak pisi volt a pelusban, így bátran hozzákezdtem. Na de amint kibontottam és kihúztam alóla a pelust, abban a pillanatban olyan mennyiségű kakit (inkább magzatszurok) nyomott ki magából a gyerekem, hogy én akkora mennyiséget még életemben nem láttam!!!
A nővérke alárakta a kezét, így ő fogta fel a nagyját.
Nagyon ciki volt nekem, de hát ez van. A nővér csak nevetett, rendes volt. :)
Anyuka tényleg idegesítően sokat szerencsétlenkedik,de ez abszolút érthető,az első pelenkázásnál,főleg ekkora kakamennyiségnél.
A másik meg az,hogy nem azt kell megszólni,aki nézi ezeket a videókat,hanem azt,aki felteszi a netre a gyereke pucér s.ggét(már elnézést).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!