Mit gondoltok arról, hogy 19 évesen apuka leszek és ez engem boldoggá tesz?
:) Az utolsó válaszoló érdekeset írt. :D
Ha ezt Te így érzed, akkor gratulálok, sok boldogságot nektek!
Az hogy valaki felelős apuka legyen nincs korhoz kötve, egy 30 felett gyereket vállaló férfi nagyon rossz apuka is lehet.... nem foglalkozik a gyerekkel - mert már van egy csomó rögzült szokása, igénye amelyekből nem hajlandó leadni. Stb. Nálunk legalább is ez a helyzet.
A fiatal apukák ha korábban kiélték magukat, akkor tudnak nagyon hűséges férjek és jó apukák lenni. A fiatalkornak nagy előnye, hogy rugalmasak tudnak lenni és tudnak idomulni az új kialakult helyzethez.
Én szívemből nagyon sok boldogságot és örömöt kívánok nektek az új életetekhez. De jó ha tudjátok hogy időnként lesznek nehéz helyzetek, ha pl. már egy hónapja nem tudtok normálisan együtt aludni, nem életet élni, fáradtak vagytok, nem tudjátok azt és úgy csinálni ahogy eddig - ezekre az esetekre azt kívánom, hogy őrizd meg csak a fele ennyi lelkesedésedet és mindig boldogok lesztek. Egy kisgyereknek az alap ellátáson másra nincs is szüksége csak boldog szülőkre. :)
Egészen nyugodtan le lehet pontozni,a másik említett kérdésnél is ezt tették mikor leírtam h csak kamu,a moderátorok mégis törölték,tehát nekem volt igazam.
Senkinek sem tűnik fel mennyire regényesek ezek a kis történetecskék..?
Nem értek sok embert komolyan.Vagy avval jönnek,hogy fiatal, vagy avval,hogy nincs meg az anyagi oldala.Fiatal szülő lesz és akkor mi van?Keres annyit a leendő apuka,hogy a babának semmiben nem kell hiányt szenvednie.Komolyan ennyi kötözködő ember van, vagy inkább irigy??Úton van már a baba,vagy még tervezitek?Fiatalon szültem én is, igaz nincs annyi jövedelmünk mint amennyi neked, de szerencsére mindent megkap a kisfiunk.Nem kell márkás Fisher Price játékokat vennünk,mert nem érdekli.
Sok boldogságot kívánunk nektek! E. 22/N 19 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!