válasza:

válasza:

válasza:Fakanál babáról lerágná a gombot, pamutot.
Igazából varrni lehetne neki zse és tárolót, párnát, de ha varrni nem tudsz, ilyen kicsinek még nem igazán lehet házilag ezt azt készíteni.
Fából babaház. De ahoz még kicsi hogy azzal játszon. Képet festhetek neki. Babát köthetsz ha tudsz kötni.
Kapcsolódó kérdések:
A legjobb barátnőm most tölti a 17-et, de nem tart bulit, mivel anyagilag eléggé rosszul állnak. Gondoltam, hogy csinálok neki egy sütit, meg veszek még mellé valami apróságot, de anyám szerint nem vagyok normális, ha ilyesmit adok neki. Sajnos nincs más ötletem, és...
Tudom szinte egyáltalán nem ide tartozik,de mégis titeket kérdeznélek,mert már annyi hasznos tanácsot,segítséget kaptam tőletek. Szóval kisfiam Kisvakond függő lett! :) Elhatároztam,hogy készítek neki egyet saját kezűleg,de sehol nem találok szabásmintát hozzá!3 napja...
Két ovis fiammal készíteném, valami egyszerű, ami nem is túl drága alapanyagokból van, és nagyrészét ők is tudják csinálni. Idén nincs pénzünk ajándékokra, de azért szeretném, ha valamit kapna a család tőlünk. Segítenétek? Esetleg linkelnétek?
Idén nem tudunk ajándékozni,emiatt nagyon rosszul érzem magam. Arra gondoltam vmit tudnék én is készíteni,ami nem kerül pénzbe. Van valami ötltetek ? Előre is köszi.
Nagyszülőknek szeretnénk közösen valami kedves ajándékot készíteni.
Van vmi ötletetek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!