5hetes az unokám és nagyon keveset alszik viszont rengeteget sír. Ha valaki tud segítsen mit tegyünk?
a pocakja fáj talán?
arra rengeteg szer van. patikában érdeklődjetek, h mik a lehetőségek.
Szia.Szerintem aggódásra semmi ok.Sajna vannak ilyen babák, akik a nap jó részét sírva töltik!A sógornőm kislánya állandóan bőgött, pedig cicizett, és bőven elég volt neki a tejcsi!Ez az örökös sírás alábbhagyott amikor megtanult ülni, de mikor elkezdett menni, mintha kicserélték volna a kislányt.Rá sem ismertünk.Meg sem nyikkant egész nap!
Vagy ha gondolod járjatok utána , esetleg kevés neki a táplálék, vagy hasfájós!
Nem lehet hogy nem lakik jól és még éhes??
Anyatejes baba?
Szia!
Az újszülöttek álltalában azért sírnak, mert valamelyík szükségletük nincs kielégítve, vagy fáj vaklamijük.
Gondoljátok át, hogy hiányzik -e valami! Tiszta pelus, tele poci, megfelelő hőmérséklet, kényelmes ruha, biztonság. A biztonsághoz kell anya ringató karja ilyen idős korban. Kitartás, lassan egyre jobb lesz. Nemsokára kezdi felfedezni a környezetét, és akkor javul a helyzet.
Fájdalom állt. poci fájás, erre többféle segítség van (Infacol és társai).
Az en babam is ilyen volt. Semmi nem volt jo neki. Ha evett ha nem, ha tiszta volt a pelus ha nem, ha almos volt ha nem. Soha semmi nem volt jo neki, es olyan keservesen sirt, hogy a szivem megszakadt...
Most 5 honapos es hala az egnek elmult. Kb olyan 3-3.5 honapos korara mult el. Mi Infacolt hasznaltunk neki, ugy ahogy segitett, de igazabol el kelett telnie ennek az idonek. Ne adjatok fel, csak azt tudom mondani kitartas :)
Ja amugy az elejen volt olyan nap hogy 20 percet aludtunk osszesen, mar annyira faradt voltam, hogy amikor fel akartam kelni az agybol a babahoz, osszeestem, mert nem birt el a labam. (ja kulfoldon elunk, nem volt segitsegem...de tuleltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!