Sutotokot telire hogy lehet tarolni? :D Azert kerdem, mert a 7 honapos kicsifiam nagyon szereti es telen is szeretnek adni.
én nyersen kockákra vágtam és úgy fagyasztottam le, annyi kockát veszek ki belőle, amennyi kell
minden más eltevési mód hozzáadott cukrot igényel (legalábbis én csak ilyen recepteket találtam) és én nem szeretnék a fiamnak még cukrozottat adni, így is elég édes a tök magában
Én így csináltam tavaly:2-3 tököt felszeleteltem, mint ahogy magunknak is sütjük, hosszában félbe, magok kikaparva, majd kb. egyenlő szeletekre.Héjastól sütöttem, egyszerre több tepsivel, ha már be kellett melegíteni a sütőt, ne potyára legyen.Amikor kihűlt több letőséged van.
1.Egyenként lecsommagolod alufóliába
2.Tálcára berakod a fagyóba, ha megfagyott, ömlesztve tudod nylonzacsiba tenni
3.Kikaparod a héjából, és pürésítve teszed el valamibe
Én így tettem, egy héten kb.2-adtam neki egész télen, lehet keverni almával, barackkal, csirkehússal(a hozzátáplálás nálunk székrekedést okozott, és a tök nagyon jó rá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!