Melyik márkájú cumisüveget válasszam? MAM, Tommee Tippee vagy Avent?
Nekem a mam a kedvencem, ár/érték arányban a legjobb szerintem, és aranyos vidám mintásak az üvegeik, a lányom előszeretettel forgatja és nézegeti őket:)
én szeretem tisztítani, nagyon jó az önsterilező funkciója.
Van Aventes üvegünk is, ezt utazáshoz használjuk, mert a mamosra ha nincs rászorítva teljesen a szelep, akkor hajlamos alul csepegni. Az Avent is nagyon szuper egyébként, csak iszonyú drágának tartom.
Nekünk is MAM van.
Szuper könnyű tisztítani és sterilizálni is!
Egyáltalán nem ragad bele a tápszer. :)
volt aventes is, és mam-os is, én a mam-ot jobban szerettem, könnyebb tisztítani, sterilizálni. De azért, mert szétszedhető, akadt némi gondom vele, kétszer is meg kell nézni, jól megszorítottam-e az alját, mert ha nem, akkor szivárgott, és ha mikróban melegítettem benne (mondjuk teát, mert nem itthon voltunk), akkor dettó ugyanúgy szivárog kicsit az alja.
ezzel együtt nekem jobban bejött, mint az avent.
Csakis Tommee Tippee!
A mamot macerás elmosni és béna a cumija. Az avent jó volt, de kemény a cumija. A TT tökéletes. A cumi is puha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!