Miért csinálja ezt a babám? 3 és fél hónapos.
sajnos ilyen elég gyakran lesz még ilyen időszak, nem minden gyerek alussza át nyugodtan az éjszakát. még a tápisoknál is van gyakori ébredés...
a kisbabám már 11 hónapos, de nálunk is van, hogy nyugtalanok az éjszakák, volt nemrég, hogy napközben 2 óránként cicizett, éjjel pedig három négyóránként kelt.
egy csomó minden boríthatja a megszokott éjjeli nyugalmat,
a fogzás
valamilyen fejlődés, emésztőrendszeri, idegrendszeri
frontok
események
nekem ebben az időben folyton taposott a lábával, és így tolta magát előre az ágyban... aztán ez is abbamaradt. /jött helyette más/
mást nem tehetsz, vissza vissza altatod. én pl. mindig visszaaltattam cicin, illetve mellettem aludt. ha ő hamarabb aludt el, mint én, visszatettem a kiságyába, ha nem, hát aludt velem tovább. így tök jól kialudtuk magunkat mindannyian. /én egyébként ennek a híve vagyok, aludjon az anyával a gyerek ezekben az időkben... az első két, két és fél évet/
ha úgy érzed, levegős, akkor viszont picit emeld fel, vagy fektesd pocira. ha alszik a baba, akkor viszont felesleges böfiztetni, alvó baba nem büfizik.
ha nincs nagy cicid, próbáld meg ilyenkor úgy szoptatni, hogy hanyatt fekszel, és rád hasal a baba... hátha működik. lehet, hogy nagyon jön a tejed, és levegőt nyel. /ne szaporítsd a tejet ez esetben fejéssel, szoptatós teával, bogyóval, stb. be fog állni/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!