Mennyi cukros lötty fér bele 10 hónapos babánál?
Itthon ugyan nem, vagy csak nagyon ritkán kap, de a nagyszülőknél rendszeresen kap különböző gyümölcsleveket, cukros teát.
Hiába mondom, hogy nem is oltja a szomjat, csak jól esik...
Szerintem semmi.
Felesleges rászoktatni.
Olyan pici még, legalább most ne igyon ilyeneket.
Hát... hogy pontosan mennyi fér bele, nem tudom, de múltkor én is rászóltam anyuékra hogy szörpöt ne adjanak az egy éves kisfiamnak. Vannak a granulátumos teák, azok is tartalmaznak cukrot de mégsem annyit mint a szörp. Én higítom a gyümölcs leveket is, a filteres teáját pedig pici cukorral készítem mert natúrban semmit nem iszik meg. Én a közép utat választottam, oké akkor legyen cukor de minimális.
Én sem szeretem ha valaki túl aggódja a cukor kérdést, cukorra is szüksége van a szervezetnek, én úgy gondolom.
Senkit nem pontoztam le! Minden véleményre kíváncsi vagyok!
A hígítás jó ötlet! Ha már adnak neki ilyesmiket.
Itthon ugye nem kap semmi ilyesmit (max frissen facsart narancslevet,de nem rendszeresen). Addig amíg a nagyszülőknél vagyunk ott se,de amint kitesszük a lábunkat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!