Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik együtt alszanak a babával...

Akik együtt alszanak a babával hogy oldják meg?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy akkor végig ők is ott vannak a baba mellett és ugyanannyit alszanak? Mert ugye figyelni kell,h le ne essen. Illetve sokan saját magukat tekintik légzésfigyelőnek.

Az altatás hogy zajlik? Együtt befekszenek és elalszanak v kell ringatni?

Ha bármi miatt ki kell menni (mosdó, felnőtt tevékenyég stb...) akkor felkeltik a gyereket és viszik magukkal?

Légyszi ne legyen ebből együtt/külön altatás vita, csak gyakorlati válaszokat kérek.

Köszönöm.

2014. máj. 14. 14:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk mindkét gyereknél az volt,hogy este a saját ágyukba(kiságyba)aludtak el,illetve cicin elaludtak,betettem őket.Aztán mikor először ébredtek,átvettem és onnantól a nagy ágyban folytatódott az éjszaka.

A nagyobbik 3,5,eléggé nyugodtan alszik,nem gurul le az ágyról,simán aludhat a szélén.Persze míg kicsi volt nem tettem a szélére.

A kicsi 1,5 ő még forgolódik rendesen,belül alszik,nem a a szélén.Ja mert nekünk az ágyunk a fal mellett van,így az egyik oldal megoldott.

Amúgy mindig is tudtam,tudok mellettük aludni, nincs ezzel gond...valószínű azért mert már megszoktam:)

Ha éjjel ébredek,kimegyek WC-re,addig bent hagyom,azért nem állandóan forgolódnak,2 percre nyugodtan kimegyek:)

2014. máj. 14. 14:47
 2/16 anonim ***** válasza:
32%

MÉg nincs nagy tapasztalatom, mivel 10 hónapos és nem is alszunk kezdetektől együtt, de nálunk is hasonlóan van, mint első válaszolónál, csak mi apa nélkül alszunk. :)

Este 8 körül cicin elalvás, aztán irány a kiságy, nekünk meg szabadfoglalkozás apával :):).

Aztán éjfél körül felkel, én átmegyek hozzá, átrakom a kiságy melleti megágyazott heverőre, mellé fekszem és reggeligalszunk. (Illetve néha felkel kiszolgálni magát ciciből :))

2014. máj. 14. 14:59
 3/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is velem alszanak,mig kicsik van egy nagy plüss vagy szivacs kocka ami csak erre szolgál,egy mozdulattal oda ékelem a szélére és kiszaladok pisi vagy éppen a többi gyermekemet látom el....3-4évesre saját ágyukban alszanak :) Több gyermekes anyuka.
2014. máj. 14. 15:02
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
első vagyok miért is lettem lepontozva???erre őszintén kíváncsi vagyok!!
2014. máj. 14. 15:02
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk a mi agyunk mellett van a kisagy ( racs leveve). Igy nem tud semerre esni, este cicin alszik el a sajat agyaban fekve (egy szinten van a mienkkel). Az ejjeli elso etetesnel rakom at kozenk mert akkor a masik oldalrol kell etetnem:-) 4,5 hos.
2014. máj. 14. 15:07
 6/16 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek zöldet kattintottam, úgyhogy sajnos nem tudom miért pontoztak le:(
2014. máj. 14. 15:07
 7/16 anonim ***** válasza:

Mi ilyen "oldalkocsisan" csináljuk, a kiságy egyik oldala van levéve, és odatolva a nagy ágyhoz. Így neki is van tere, de mégis ott vagyunk neki, ha igényel :) Szoptatni is sokkal egyszerűbb. Így kell elképzelni:

[link]

2014. máj. 14. 15:11
 8/16 anonim ***** válasza:

10 hónapos. Sokat kelt éjjel, jöttek a fogai, s mindig cici kellett neki. Na magam mellé vettem, kinyitottam a kanapét, cicin bealszik, leteszem magam mellé, és ott alszik. Nem tud leesni miért van kerete a kanPénak, a lábam hoz teszek egy nagy párnát, ha mégis leesne, arra essen.

Éjjel ha megkel jön, mászik rám, rajtam aludna, szóval hamegébred engem keres, nem indúl el az egy vége felé, tudja merre vagyok.

Ha ki kell mennem, teszek egy párnát mellé, meg a paplant , hogy ne guruljon le

2014. máj. 14. 15:18
 9/16 anonim ***** válasza:
Nalunk is ugy van ahogy az 5 es 7 esnel.:-)megvettuk a szep kombinalt agyat..a pelenkazo resze meg dobozban.kisagy racsok nelkul a mienkhez hozzatolva egy szintben.11hetes a kisfiam.az elejen csak rajtunk aludt.ringatassal stb.par hete van h leteszem az agyaba amikor latom h almos.cumi,textilpelus,puszi.es joesetben magatol elalszik.a legzesfigyelot is ket napja szereltem ossze.ha mar van hasznaljuk:-)van kulon szobaja ugy is keszultunk h ott fog aludni.de most el sem tudnsm kepzelni...kesobb....:-):-):-)
2014. máj. 14. 15:26
 10/16 anonim ***** válasza:
31%

Kedves 2-es válaszoló, egyáltalán nem gonoszságból, ,csak kváncsiságból kérdezem, hogy a férjed mit szól ehhez, hogy éjfélkor elvonulsz a gyerekhez aludni reggelig? Mindig így megy vagy csak időnként?

Csak azért jutott eszmebe, mert épp a minap volt itt olyan kérdés, hogy mit szólnak az apukák az ilyen és hasonló felálláshoz, és nagy részük elmondta, hogy valóban nem örül annak, hogy a gyerek még nagyobb korában is velük kell, hogy aludjon a nagy ágyban az anyuka nyomására.

Elhagyni minden este a férjjel közös ágyat meg még ennél is durvább kategória.

2014. máj. 14. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!