Miért lett bűn 30 felett szülni?
Annyi ilyen ítélkezést olvasok ezel kapcsolatban is, és egyszerüen nem értem? Én pl soha nem szóltam meg azt sem aki fiatalon szül, de ezt "elvárnám" visszafelé is.
Sokszor írják azt is, hogy mert 50 éves leszek amikor érettségizik és akkor mi van? Mai 50 évesek még vígan élnek szórakoznak nem haldokolnak egy öregek otthonába.

".nagyon sok olyan nő van aki inkább bulizik es meg elni akar es ezert mem szül csak 35-40evesen."
Szerintem ehhez sincs semmi köze senkinek. Ő bulizni akar más gyereket nevelni mindenkinek szívó joga van azt tenni amit akar.
"akinek van egy csepp esze az tudja,h utazni,kiallításra jarni es moziba az is szokott akinek gyereke van:))"
Szerintem ezt nem is vonja senki kétségbe.
"Csak mondom, 26 vagyok és néhány hete szültem. Van saját házunk (Sopron környékén), van férjem is akivel 8 éve együtt vagyok és ma van az első házassági évfordulonk (ja a gyerek az esküvőnk után fogant, mielőtt valakinél kiverné a biztosítékot). Nyaraló nincs, de van mindkettőnknek autó, férjemnek pluszban túramotor. Csak egy diplomája van neki is és nekem is...Szóval azt azért ne mondjuk, hogy csak a harmincas éveinkre lehet eljutni oda, hogy gyereket vállaljunk."
Megkérdezhetem hogy ezt hogy lehet a mai világban örökség szülő jelentős segítség és hitel nélkül el érni 4 év alatt? Mert komolyan érdekel nem kötözködés, csak tényleg érdekel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!