Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért lett bűn 30 felett szülni?

Miért lett bűn 30 felett szülni?

Figyelt kérdés

Annyi ilyen ítélkezést olvasok ezel kapcsolatban is, és egyszerüen nem értem? Én pl soha nem szóltam meg azt sem aki fiatalon szül, de ezt "elvárnám" visszafelé is.

Sokszor írják azt is, hogy mert 50 éves leszek amikor érettségizik és akkor mi van? Mai 50 évesek még vígan élnek szórakoznak nem haldokolnak egy öregek otthonába.

2014. aug. 17. 15:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
32%
17: Férjem Gépészmérnök diplomájával karbantartási főmérnök. Én Közgazdász diplomámmal humánerőforrás osztályvezető vagyok...Erre volt elég a CSAK egy diploma.... Jelenleg Mesterképzésre járok LEVELEZŐN
2014. aug. 18. 13:56
 22/26 anonim ***** válasza:
35%
És gyerek mellett...15 voltam :)
2014. aug. 18. 13:57
 23/26 A kérdező kommentje:

".nagyon sok olyan nő van aki inkább bulizik es meg elni akar es ezert mem szül csak 35-40evesen."

Szerintem ehhez sincs semmi köze senkinek. Ő bulizni akar más gyereket nevelni mindenkinek szívó joga van azt tenni amit akar.

"akinek van egy csepp esze az tudja,h utazni,kiallításra jarni es moziba az is szokott akinek gyereke van:))"

Szerintem ezt nem is vonja senki kétségbe.

2014. aug. 18. 18:05
 24/26 A kérdező kommentje:

"Csak mondom, 26 vagyok és néhány hete szültem. Van saját házunk (Sopron környékén), van férjem is akivel 8 éve együtt vagyok és ma van az első házassági évfordulonk (ja a gyerek az esküvőnk után fogant, mielőtt valakinél kiverné a biztosítékot). Nyaraló nincs, de van mindkettőnknek autó, férjemnek pluszban túramotor. Csak egy diplomája van neki is és nekem is...Szóval azt azért ne mondjuk, hogy csak a harmincas éveinkre lehet eljutni oda, hogy gyereket vállaljunk."

Megkérdezhetem hogy ezt hogy lehet a mai világban örökség szülő jelentős segítség és hitel nélkül el érni 4 év alatt? Mert komolyan érdekel nem kötözködés, csak tényleg érdekel.

2014. aug. 18. 18:08
 25/26 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező amit írtam,h lehet kiallításra járni stb..olyanoknak is akik szültek..senki nem mondta,h te kétségbe vonod,nyílvan nem is neked írtam nem is ertem miért veszed védelmedbe az utana kommentelőt amihez én hozzászóltam..bár vicces az is ahogy most egy másikba is beleállsz!:))))
2014. aug. 18. 18:21
 26/26 anonim ***** válasza:
2 millió forint hitelt vettünk fel a házhoz a többi önerő volt. Egyébként úgy értük el, hogy dolgozunk. Nem támogattak jelentősebben a szülők. felújításra szoruló házat vettünk, ahol a keményen dolgoztunk! Minden nap munka után éjfélig güriztünk (bontottuk a falakat, betonoztunk, gletteltünk,festettünk, parkettát csiszoltunk stb...) Szóval nagy részt anyagköltségen oldottuk meg a dolgot. Úgy értük el, hogy lógott a belünk, de meguntuk az albérletfizetést.... Leírtam, hogy mit dolgozunk...Na az elhelyezkedéshez kell egy jó adag szerencse....Férjem 3 évvel idősebb nálam, szóval Ő előbb kezdett el dolgozni. De nem bűn 30 felett szülni! Nem mondtam ilyet, nem értem a lepontozást. Lényegtelen. Egy szónak is száz a vége: Mindenki akkor szüljön, amikor készen áll rá! Senkinek semmi köze hozzá, de ha valaki fiatalon szül nem kell azt mondani, hogy a semmire ill. ha később, akkor meg, hogy járókerettel megy a gyerek ballagására...
2014. aug. 18. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!