10 hónapos baba heti hányszor ehet tejterméket?

válasza:

válasza:pont ma kérdeztem a védőnőt,mikor kezdhetem meg a hozzátáplálást,és azt mondta tejterméket 1éves kora alatt ne adjak neki az esetleges allergia miatt..
én szeretnék neki adni,én is és a férjem is kaptunk már 6hónaposan tejet,vizezve.. mi ez az új izé,hogy nem kaphatnak tejterméket?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Baba joghurt?
A fiam 9 honapos es megkostolja a felkinalt tejtermeket, de aztan ahogy megerzi az izet, elfordul, nem fogadja el tobbet es a szaja korul is piros foltok jelennek meg rovid idore. (Mondjuk az elejen az almara, barackra is igy reagalt, azota mindkettot eszi) anyatejes...
10 hónapos múlt a lányom. Ma ebédre spenótot készítek neki, és találtam egy receptet, ahol tejföllel írja az elkészítését. Így hogy délben olyat kap amiben tejföl van, uzsonnára kaphat túrókrémet?
simán lehetett ott allergiás erre nem ír semmit a szakkönyv :-))
Orvos és védőnő javaslatára kezdtük a tejtermékeket, és rengeteg helyen olvastam, hogy 6 hósan kezdik, úgyhogy légyszi kíméljetek a leszólással, ijesztgetéssel meg ilyenekkel...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!