Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Lisac szirupot meddig kell adni?

Lisac szirupot meddig kell adni?

Figyelt kérdés
Ezt írta ma fel a háziorvos a 8 éves fiamnak, mert sokat beteg. Azt nem mondta, hogy addig szedje e míg el nem fogy. Egyébként aki már szedte az tényleg nem volt utána sokat beteg?

2024. szept. 27. 12:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint addig, amíg el nem fogy. 🤷🏻‍♀️
2024. szept. 27. 13:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ameddig el nem fogy.

4 éves lányom 1.5 éve kapta, azóta nem volt beteg. Se orrfolyás se semmi.

Most is írattam neki, sőt most aa nagyobbnak is (ő isoprinosint kap)

2024. szept. 27. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

13hónapos a gyerekem,ejjel lazas lett.Nem volt még soha lázas így nulla rutinnal e téren kicsit megijedtem,Panadol szirupot adtam neki,ami több,...

Ha reggel jól lesz, akkor is el kellene vinni dokihoz? De gondolom úgysem csinál semmit, Mac ír egy kis Fenistil cseppet, az meg van itthon. Tavaly nem volt kapható lazlehúzó kúp, most van már?

Okozhat gondot ha majdnem dupla adag nurofen szirupot kapott?

4 éves kislányom beteg, az orvos nurofent mondott, hogy adjunk neki. A tájékoztató szerint 7,5 milit kell kapnia egy adagba. Én oda adtam neki este az adagot, de a férjem nem látta,így ő is beadta neki (kb 5ml-t a kis fehér gyógyszeres kanállal amiket a gyógyszerekhez...

Mit csináljak, ha lázas babám nem nyeli le a lázcsillapító szirupot?

Ma kapta meg a 3 hónapos kötelezeő oltásokat + rota + agyhártya b és c elleni oltásokat. 38,5 fokos láza lett, próbáltam panadol babyt a benne lévő fecskendővel adni, de nem nyelte le, minden kifolyt a szája szélén. (Anyatejes baba, cicin kívül meg semmiből nem ivott,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!