13hónapos a gyerekem,ejjel lazas lett.Nem volt még soha lázas így nulla rutinnal e téren kicsit megijedtem,Panadol szirupot adtam neki,ami több, mint1 óra múlva hatott valamit.Homloklázméronk Van,az egy kalap szart nem ér. Milyen lazmerőt hasznaltok?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:nekünk sima 1000Ft-os kinais digitális lázmérőnk van. Elég pontos. Hónaljban mérem, sosem mértem popóban.
Én is nurofent adok, a flamborin nekünk sem ér szart se.
Nekünk is mindig azt mondja a doki, hogy 3 nap láz után vigyük be, ha nincs mellé más tünet. Ha megnyugtat, hívd fel telefonon. De a lázcsillapításon kívül nem hiszem hogy mond mást ő is.

válasza:Kérdező, persze, hogy pontosat mutat.
Semmi értelme tovább bennhagyni.😅
Kapcsolódó kérdések:
Messze van minden, csak ekkorát tudok rendelni neki.
A sapkát is nehezen szokta meg. Megkötős egyébként. Nem kötöm szorosra, tehát nem az zavarja
Félek, hogy napszurast kap.
Melyiket vennètek meg? Illetve van-e tapasztalat. Nem szeretnek melle nyúlni megint. Csatolom a linket
7 hónapos a lányom és azt hiszem utálja a kalapokat, sapkákat. Állandóan leveszi a fejéről, akkor is ha 20 alkalommal rakom vissza. A megkötős sem ér semmit. Ha kint vagyunk az udvaron, akkor is csak árnyékban vagyok vele de azért szeretném védeni a fejét, a szemét a...
Két fazon tetszik, az egyik a horgász fazon, aminek pár centis merevebb pereme van, a másik a szafari fazon, aminek az anyaga lelóg a nyakra, vállra.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!