Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Középfül gyulladásnál szabad...

Gabi86 kérdése:

Középfül gyulladásnál szabad anyatejet cseppenteni a fülbe?

Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 18:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem csepegtetnék bele semmit, inkább melegíteném, az többet használ. Átszellőzteti a fület. Esetleg Nasivin orrcseppet adnék, az összehúzza az orrmandulákat, és így szintén segít a szellőzésben. A fájdalomra hatásos a Nurofen. Mennyi idős, orvos mit mondott?
2014. máj. 15. 21:24
 12/22 anonim ***** válasza:
96%

Ebben a cikkben említi, hogy az anyatej segít, de nem csöpögtetni kell, hanem szoptatni.

[link]

Előző voltam.

2014. máj. 15. 21:32
 13/22 anonim ***** válasza:
83%
Nekem mindig forog a gyomrom amikor valaki azzal jön, hogy csepegtessek az orrába-szemébe-fülébe stb. anyatejet. Nekem ez WTF kategória, pedig azért mértékkel, de szerintem is jó dolog a természetgyógyászat. Csepegtess bele orrcseppet. Nekünk ezt javasolta a fül-orr gégész, ha kell, akkor antibigyó, vagy melegítsétek a fülét.
2014. máj. 16. 00:04
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. máj. 16. 15:26
 15/22 A kérdező kommentje:
Már 2x voltunk dokinál azt mondta hogy az orrába csepektessek és menjünk vissza egy hét múlva.nem szeretném ha felszúrnák neki.nem tudom hogy fáj e neki mert nem nyügös csak néha piszkálja.
2014. máj. 16. 15:32
 16/22 A kérdező kommentje:
Ja és az orra nem folyik neki.
2014. máj. 16. 15:34
 17/22 anonim válasza:
0%
100 százalékig biztos modszer. Béres csepp az életkornak megfelelő dózisban.A középfül gyulladás élete végéig elkiséri a beteget és mütéttel sem korrigálható. Két esetben ajánlottam ezt a módszert és teljes gyógyulást hozott. Kb 12-14 nap mulva tapasztalni fogod a javulást
2014. máj. 18. 12:46
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én picit lehúznám azt a 100%-ot. Tavaly szeptember óta kínlódtunk folyton kiújuló középfül gyulladással, és a Béres csepp semmit nem segített rajta, csak az antibiotikum. A folyamatos óvodai fertőzések miatt megnagyobbodott orrmandulák okozták a problémát (szakorvos mondta). Egyébként gyermekkoromban nekem is sokszor volt középfül gyulladásom, de mióta kivették a manduláimat egyszer sem fájt a fülem.

Az orvos valószínűleg az orrmandulák miatt javasolta az orrcseppet. Enyhébb esetben ez is elég lehet + melegítés.

2014. máj. 18. 13:06
 19/22 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem meg igenis árthat a fülbe csepegtetett anyatej. Kiváló táptalaj baciknak.

Azonkívül talán jobb lenne, ha nem egy másik élőlényen kezdenél el kíséretezni, különösen, ha az ráadásul a saját gyereked.

Képes vagy vállalni a felelősséget, ha e miatt súlyos állapotba kerül, vagy legalábbis fájdalmai lesznek?

2014. máj. 18. 15:07
 20/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó azért tettem fel itt a kérdést mert gondoltam valaki tud ebben segíteni és azután próbáltam volna ki hogy milyen válaszokat kapok.de mivel elég vegyesek ezért nem tettem.az orrába amúgy néha szoktam csepegtetni tejet mert azt tudom hogy lehet.(orvos és védőnő mondta)mindegy majd megkérdezem a védőnőt.köszönöm a számomra normális válaszokat,meg a gúnyos válaszokat is de nekik nem azért köszönöm meg mert hasznos volt hanem,mert néha elfelejtem hogy vannak ilyen undok és kötekedő emberek is.csak ezekkel az a baj hogy nem segítenek.ez a baj ezzel az oldallal egyre több az ilyen ember.
2014. máj. 18. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!