Orszívozas nálatok tiltakozassal jár?
6 hónapos korában megszokta a használatát, utána 4 hónap múlva kellett elővenni újra. Azóta ordítás van, már úgy kezdem, hogy lefogom. :(
Nem feszülök rá, nyugodtan beszélek hozzá közben, ha végzünk megdícsérem(bár nem tudom miért :D).
Gyerekenként és életkoronként változó volt. A két évesem pl. kérte, hogy szívjuk le és magának meg is csinálta. Összedugni szerette a legjobban, meg élvezte, hogy beindítottuk a porszívót, és az "beszippantotta" a kütyü végét.
Én nem törődtem azzal, hogy szeretik-nem szeretik, ha kellett, leszívtam, le is fogtam őket. Háton fektetve a legkönnyebb, fölé kell térdelni és a két kart a test mellé szorítani, na persze csak annyira, hogy ne tudja elővenni, nem úgy, hogy fájjon (ez így leírva rosszul hangzik, élőben picit barátságosabb), így az embernek két szabad keze marad, egyikkel lehet tartani a fejét, másikkal szívni. Így kb 20mp alatt megvan az egész.
Kb 3-4 éves korban már nagyobb az orrlyukuk, mint hogy hatékonyan lehetne szívni, de addigra már szerencsére a fújás is jól megy nekik általában.
Egyszer a 6 évesem is kérte, hogy szívjuk le, mert nem bírja kifújni.
Szóval visszatekintve nem marad ez rossz élmény nekik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!