Melyik a legszebb? Varga Mira/Kira/Lara/Amira/Nina
A Varga vezetéknévhez szerintem egyik se passzol igazán.
A-val kezdődő keresztnevet meg azért ne válassz, mert nehéz lesz a gyereknek tanulnia, eleve nyelvtörővel indul, és nehézségei lesznek már a neve kimondásával is a beszédtanuláskor.
Igazából egyik se illik ehhez a vezetéknévhez. Méga Nina a legelviselhetőbb, de az se cseng jól együtt a Vargával. Más névötleted nincs?
Egyébként nekem se tetszenek az ilyen nevek, olyan gyönyörű magyar neveink vannak, remélem, nemsokára újra "divatba" jönnek.
Szerintem az a baj,hogy ezek rövid nevek, de ha ezek közül választok akkor vagy Mira vagy Nina :)
A Miléna szép név amúgy, reagálva egy előző hozzászólóra:) Csoporttársamat is így hívják:)
Na szóval visszatérve a kérdéshez, nem szeretnétek két nevet adni? Válassz szerintem nyugodtan a felsoroltakból, de szerintem jobb...sokkal jobb ha mondjuk Varga Amira Lara, semmint simán Varga Lara:)
Nekem sem tetszik egyik név sem. És szerintem nem is illik a vezetéknevetekhez egyik sem, mert túl rövidek.
De. A Nina tetszik, de csak mint becenév.
Sziasztok! Köszönöm a sok választ! Egyébként szerintem ezek nem tucatnevek, azok inkább a Luca, Panna, Hanna ilyesmik. Nekem meg ezek nem tetszenek, se a Sára, Viktória, Ajnácska, Gyopár. Na a másik csoport meg a Dzsenifer, Dzsesszika stb, ezektől a hideg ráz. Dehát nem vagyunk egyformák!
Valószínűleg Varga Amira Lara lesz, ahogy valaki ajánlotta, mert ez az apukájának is tetszik.
Miért, ha annyira "szörnyűek" ezek a nevek, mondjatok helyette jobbat. Mert nekünk ezek tetszenek.
Hiába tetszenek, ha egyszer nem illenek a vezetéknevéhez. Inkább olyat adjatok, ami illik hozzá. Ismerősöm minden áron Annának akarta hívni a gyerekét, a férje meg Major, így lett a gyerek Major Anna... Persze a ti esetetek azért nem ennyire szörnyű, de sokan mondták, hogy nem illenek a választott nevek a vezetéknévhez, és szerintem is így van. Annyi név létezik, ha nem ragaszkodnátok ezekhez, biztos találnátok olyat, ami tetszik is és illik is a vezetéknévhez.
Nekem ezek tetszenek (próbáltam olyanokat, amik illenek a Vargához): Viola, Klaudia, Dóra, Nikolett, Luca, Tímea, Bettina, Beáta, Ágnes, Csilla, Dorottya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!