Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Erre a kérdésre Inkább olyanok...

Erre a kérdésre Inkább olyanok írjanak akinek már sikerült egy-vagy többszöri alkalommal lombik program. Szóval a következő lenne a kérdés? Kinek Hol? és mennyit fizettetek érte? Tanácsokat kérek?

Figyelt kérdés
Már elég régen próbálkozunk és még mindig nem jött össze a baba.Pl:Bp-en a Meddőségi központban 3-alkalommal.De most egy időre abba hagytuk mert a segitség is elfogyott, most szeretnénk újból megpróbálni ezért kérem a segítséget.
2010. okt. 24. 15:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Tapolca, Pannon Intézet. második lombikból 36. hetes pocis vagyok :-)maga a beavatkozás nem járt különösebb költségekkel, a gyógyszerek voltak piszkosul drágák, az elsőnél el is fogyott a keret és úgy kellett "összekoldulni" a befejezéshez szükséges összeget. a másodiknál kaptunk alapítványi segítséget, így nyugodtabbak is voltunk, no és persze tapasztaltabbak is, már tudtuk, mi vár ránk. izgatottan várjuk a kisfiunkat :-)

az említett intézményben akkor is rengeteg párt kezeltek és ha jók az információink, azóta még többet, alig győzik :-( de mi biztonságban, jó kezekben éreztük magunkat végig és szerintem ez is nagyban hozzájárul a sikerhez.

2010. okt. 24. 21:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Debrecen, Kaáli, 1x voltam, elsőre sikerült.

Az eljárást a tb fizette, amúgy 400e körül volt a számla.

A gyógyszerek, utazási költséggel együtt közel 200e, ebből úgy a felét tudtuk 2008-ban visszaigényelni a tb-től.

Sajnos úgy hallottam, hogy a gyógyszersegély már megszűnt a tb-nél, viszont cserébe olcsóbb lett pár gyógyszer (lombikosok írták).

Utazási kltgtérítés van.

Esetleg érdemes pályázni a lombikbaba alapítványhoz, ők anno 10-30 ezer lehetett kapni pénzt (=kiváltották volna a gyógyszereimet), de a program előtt legalább 3 hónappal kell pályázni, így mi ezt akkor lekéstük.

2010. okt. 25. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

A latin csajok meik országból jönnek?

Tudom hülye kérdés de értelmes válaszokat kérek

Pár perce deja vu érzésem volt hogy ma fogok szülni, szerintetek erre mennyi esély van?

Tudom hogy hülyének tünhet a kérdés de amennyire lehet normális válaszokat kérek 35+3h vagyok még csak

Nem kérdés, de szeretném, ha megnyugtatnátok: gyomortükrözésem lesz. Sokat olvastam róla, s bátorítást kérek szépen (? )

26/N nem vagyok nyafogós, jól tűröm a megpróbáltatásokat, és tudom, hogy az orvos nem akar rosszat, csak szeretnék nyugodtan menni majd, köszi

Olyan tablet amin írni lehet? (Lehet hülye kérdés, de sajnos én nem értek ehhez, úgyhogy ezért kérek segítséget. )

Nekem azért kellene egy tablet, mert pici, könnyen magával viheti az ember, és praktikus. Főként írásra kellene, dolgoznék rajta. Nézelődtem sokat a neten, és igazából hatalmas a szórás mind árat, mind funciókat tekintve. Van olyan amin csak néhány alkalmazás van,...

Miért érzem szükségét, hogy megoldjam mások problémáit? (Nem kérek oltásokat, hogy hülye kérdés, félig tudom a választ, de érdekel mások véleménye)

Állandóan igyekszem bizalmas beszélgetésbe elegyedni másokkal(nem csak barátokkal, ismerősökkel), és ugye ilyenkor óhatatlanul előjönnek mindenkinek a problémái, gondjai. Nekem egyfajta belső boldogságot okoz, ha ezt tehetem, majd segíthetek a másiknak. Egyébként pont...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!