Szerintetek milyen lehetőségek vannak, ha egy másik gyermek nagymamája erőből pofon vágta a harmadikos fiamat?
Én azokat az Öregeket tisztelem, akik nem a korukra hivatkozva kérik a tiszteletet, hanem kivívják maguknak a viselkedésükkel, életformájukkal, lényükkel.
A többi ugyanolyan ember, mint bármelyikünk, kortól, nemtől függetlenül. csak azért, mert annyi idős, azért pofozhat?!? ugyan már, gondolkodjunk.....
Mindenképp beszélj vele és azt követően a fiaddal is - hogy tudja, ha nem az öregasszonynak volt igaza, a szülei mindig mellette állnak.
Nekem is volt tegnap egy jó kis öreges sztorim. 9. hónap végén járok, vagyis az állapotom eléggé látványos. A metróban egy háromhelyes rész volt üres, a 60-as nyugger pár felszállt, gondoltam, elférek mellettük. A nő viszont letette a táskáját, hogy ne tudjak leülni. Megkértem, hogy vegy az ölébe, erre kerek-perec válaszolt, hogy nem, mert az nem kényelmes. ÉS senki az egész metrón nem szólt rá.
Még most is nagyon ideges vagyok :S
Tele a hócipőm a vén panelprolikkal, akik azt hiszik, minden megtehetnek.
Szia.
En nem vagyok ez a problemazos tipus, de ezt nem hagynam szo nelkul....a gyerekemet senki nem banthatja.....en feljelentenem.
Tenyleg ne hagyd szo nelkul. Szegeny fiad :( az enyem meg csak 18 honapos de jajj annak aki bantani meri most es majd kesobb is a karjat letepnem a helyerol az tuti.
Es igenis miert ne lehetne feljelenteni az oreglanyt? A tetteert vallalja a kovetkezmenyeket.
Majd ird meg mi lett !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!