Mit szóltok a Dorottya névhez? Mi jut róla eszedbe?
Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 15:43
11/20 anonim válasza:
Nem tetszik ez a név, sosem tetszett.
Sajnos nekem vécéhangok jutnak róla eszembe, túlságosan rotyog-totyog-ropog-tottyan ez a név.
13/20 anonim válasza:
Jaj, nehogy megsértődj, de nekem tetszik a név, és anno mondtam fateromnak, hogy milyen aranyos név, mire fater:
Dorottya, Dorottya, seggem a szádat szorítja!
Na azóta ez jut eszembe róla, úgyhogy most már nem adnám ezt a nevet semmiképp :D
14/20 A kérdező kommentje:
Nem baj nem sértődtem meg:)
2011. márc. 17. 14:04
15/20 anonim válasza:
Jaj...én is a rottyantásra asszociálok.Viszont a Dóra név nagyon tetszik.
16/20 anonim válasza:
Fura, mert nekem a "trotty" jut róla eszembe, de mégis tök szeretem ezt a nevet :D
17/20 anonim válasza:
Gyönyörű név! És csupa sikeres Dorottyát ismerek. Nálunk benne volt a pakliban. :-)
18/20 anonim válasza:
15:32 vagyok. A férjem azt mondta, hogy Neki a parittya szó jut róla eszébe :D De még mindig tartom, hogy ezek ellenére tetszik :)
19/20 anonim válasza:
Csokonai Vitéz Mihály elbeszélő költeménye :)
Illetve az, hogy amikor az iskolában tanultuk, a padtársammal végig azon vihogtunk, hogy "Dotrottya".
20/20 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik :)
Tetszika Teodora, Dora, Dorka, Dorottya, Debora....
tehat minden valtozata kiveve a Dorina.Ennek is szemelyes okai vannak es nem tudok elvonatkoztatni attol a szemelytol aki viseli a nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!