3 hete szültem,2napja hasi fajdalmaim vannak ami kihat a bal lábamra is. Mi lehet ez? Gyulladás vagy ez ilyen szülés utáni általános tünet?

válasza:Szülés után még nekem is voltak ilyen furcsaságok, valószínű, költözik vissza a méhed a helyére, és talán épp egy ideget nyom, ami a lábadig hatol.
Szoptatás alatt még nagyobb fájdalmak vannak, pont a közben felszabaduló oxitocin hatására. Nem tudom, szoptatsz-e? Ez minden közelebb visz a regenerálódáshoz. Nekem az első 4-5 hétben folyamatosan, minden szoptatásnál erős alhasi fájdalmaim voltak.
Nincs semmi bajunk, 1 éves a kisfiam.
Gratula a gyermekhez! :)

válasza:Mindenképpen mutasd meg magad orvosnak.
Igaz amit az utolsó írt, de nehogy trobózis legyen.
A hasi görcs lehetséges, de a lábadba kisugárzó fájdalom nem annyira.És nézd meg keményedik-e a lábad.

válasza:Feltétlenül azonnal menj orvoshoz.
Lehet bármi. Petefészek gyulladás vagy benn maradhatott placenta darab, méh gyulladás.
A láz és a fájdalom jelzi, hogy nem egészséges a folyamat.
Nem szabad itt találgatni.

válasza:orvoshoz,de gyorsan!!
Bennem lepény maradt,hasonló tünetekkel.Tudom,hogy a baba most a legfontosabb,de rád lesz szüksége!

válasza:1.
Tényleg orvos! A láz arra utal, hogy valami bent maradt! A szobatársam járt így, az nagy fájdalommal jár...
Majd jelentkezz, hogy mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Gondolok itt arra, hogy esetleg tágabb hüvely, méh vagy hólyagsüllyedés, inkontinencia, aranyér, stb.
Mielőtt jönnének a nem túl kellemes vélemények csak érdeklődőm...
31. héttől vannak jóslók, de ezek gyengébbek voltak, aztán vasárnap azt hittem, hogy igazi lesz, mozdulni sem tudta, vert a víz, fájt a hátam, majd egy kiadós zuhany és elmúlt :(. Azóta szinte folyamatos hányingerem van, gyenge hasemenéssel, sokszor inkább csak ez is...
Szeretnék még sokmindent rámolni, csinálni, jönni menni de már nagyon megeröltető, mostanra egész nap csak feküdni vagy üldögélni tudok a rövid házimunkák között...
fáj a belső combom,mikor megpihenek,alig tudom megmozdítani,egyúttal a baloldali nemiszervembe is nyilal,a derékfájás is érződik,és a hasam már lent van eléggé.még nemakarok szülni,mert korainak tartom,meg a babának is kell még vennem sokmindent.Kezdjem el összepakolni...
Azért írtam ide ebbe a témakörbe, mert úgy érzem másokat is érint ez, főleg ugye kisgyerekes anyukákat. Én azelőtt nem voltam ilyen mint mostanában. Voltak akkor is kisebb időszakaim, de ahogy dolgoztam nem volt időm ilyennel foglalkozni és mindig felkeltem. De most...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!