Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 hete szültem,2napja hasi...

3 hete szültem,2napja hasi fajdalmaim vannak ami kihat a bal lábamra is. Mi lehet ez? Gyulladás vagy ez ilyen szülés utáni általános tünet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 21:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szülés után még nekem is voltak ilyen furcsaságok, valószínű, költözik vissza a méhed a helyére, és talán épp egy ideget nyom, ami a lábadig hatol.

Szoptatás alatt még nagyobb fájdalmak vannak, pont a közben felszabaduló oxitocin hatására. Nem tudom, szoptatsz-e? Ez minden közelebb visz a regenerálódáshoz. Nekem az első 4-5 hétben folyamatosan, minden szoptatásnál erős alhasi fájdalmaim voltak.

Nincs semmi bajunk, 1 éves a kisfiam.

Gratula a gyermekhez! :)

2011. jún. 29. 08:33
 2/13 A kérdező kommentje:
Szerintem ez más lesz.Ma már 38 felett volt a lázam,és menni is alig bírok annyira fáj már. Fejem a tejet,mert a fiam koraszülött lett és viszem neki a kórházba. Lehet valamilyen gyulladás lesz,de remélem nem.
2011. jún. 29. 19:59
 3/13 anonim ***** válasza:

Mindenképpen mutasd meg magad orvosnak.

Igaz amit az utolsó írt, de nehogy trobózis legyen.

A hasi görcs lehetséges, de a lábadba kisugárzó fájdalom nem annyira.És nézd meg keményedik-e a lábad.

2011. jún. 29. 20:01
 4/13 A kérdező kommentje:
A hasam egyfolytában fáj,lent jobb oldalon,mintha a petefészkem fájna,ez kisugárzik az egész hasamra,bal lábamba.Szombaton kezdődött enyhébb menstruációs görcsökkel,de nem vérzek,csak görcsöl az egész gyomrom.
2011. jún. 29. 20:11
 5/13 anonim ***** válasza:

Feltétlenül azonnal menj orvoshoz.

Lehet bármi. Petefészek gyulladás vagy benn maradhatott placenta darab, méh gyulladás.

A láz és a fájdalom jelzi, hogy nem egészséges a folyamat.

Nem szabad itt találgatni.

2011. jún. 29. 20:22
 6/13 anonim ***** válasza:

orvoshoz,de gyorsan!!

Bennem lepény maradt,hasonló tünetekkel.Tudom,hogy a baba most a legfontosabb,de rád lesz szüksége!

2011. jún. 29. 22:12
 7/13 anonim ***** válasza:

1.

Tényleg orvos! A láz arra utal, hogy valami bent maradt! A szobatársam járt így, az nagy fájdalommal jár...

Majd jelentkezz, hogy mi volt!

2011. jún. 29. 23:37
 8/13 A kérdező kommentje:
Ma délután megyek orvoshoz mindenképp.Majd írok,hogy mi volt!
2011. jún. 30. 11:57
 9/13 A kérdező kommentje:
4 után lesz ügyelet,a házidokihoz akartam elmenni,de elküldtek,hogy inkább menjek ügyeletre mert ők nem tudnak mit kezdeni vele.Pedig evés után fáj a hasam,lehet a gyomrommal van baj nem is nőgyógyászati dolog. A szülés után vákumos kezeléssel kiszedték belőlem a placentát,mert maradt bent egy kevés,szerintem nem az lesz.De először bemegyek a nőgyógyászatra,biztos ami biztos.
2011. jún. 30. 14:42
 10/13 anonim ***** válasza:

1.

drukk!

2011. jún. 30. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hüvelyi úton szült anyukák milyen kellemetlen tünet maradt szülés óta?

Gondolok itt arra, hogy esetleg tágabb hüvely, méh vagy hólyagsüllyedés, inkontinencia, aranyér, stb.

Szülés után minden olyan kisbabánál ahol az anyuka dohányzot van elvonási tünet?

Mielőtt jönnének a nem túl kellemes vélemények csak érdeklődőm...

Tapasztaltatok hasonlót a szülés megindulása előtt? Vagy ez ismét csak egy utolsó idős tünet lenne? 38+5 h km

31. héttől vannak jóslók, de ezek gyengébbek voltak, aztán vasárnap azt hittem, hogy igazi lesz, mozdulni sem tudta, vert a víz, fájt a hátam, majd egy kiadós zuhany és elmúlt :(. Azóta szinte folyamatos hányingerem van, gyenge hasemenéssel, sokszor inkább csak ez is...

Miért szédülök szinte megállás nélkül2 napja, és csak fekve jó? Ez az útolsó hetekben nálatok is így volt? Szülés elöjele, vagy csak átlagos tünet a végére? 37h

Szeretnék még sokmindent rámolni, csinálni, jönni menni de már nagyon megeröltető, mostanra egész nap csak feküdni vagy üldögélni tudok a rövid házimunkák között...

34 hetesen jelentheti a köv. Tünet a szülés közeledtét?

fáj a belső combom,mikor megpihenek,alig tudom megmozdítani,egyúttal a baloldali nemiszervembe is nyilal,a derékfájás is érződik,és a hasam már lent van eléggé.még nemakarok szülni,mert korainak tartom,meg a babának is kell még vennem sokmindent.Kezdjem el összepakolni...

Mik a depresszió jelei? Miről lehet tudni hogy szülési, szülés utáni depresszió e, vagy sima, és hogy abból is enyhe, közepes, súlyos? Van valami határ, tünet?

Azért írtam ide ebbe a témakörbe, mert úgy érzem másokat is érint ez, főleg ugye kisgyerekes anyukákat. Én azelőtt nem voltam ilyen mint mostanában. Voltak akkor is kisebb időszakaim, de ahogy dolgoztam nem volt időm ilyennel foglalkozni és mindig felkeltem. De most...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!