Miért nem köszönnek? Egy 6 csoportos óvodában egy szülőnek az első napon illik köszönni minden dolgozónak, vagy csak a saját gyerek óvónőjének kell?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szeretnék szeptembertől suliba menni,de félek itt hagyni a másfél éves fiamat.nem is hogy félek,egyszerűen csak hiányozna vagy nem is tudom hogy mondjam.jó kezekben lenne,mert anyósom és az apja tudna rá vigyázni,és csak olyan 5-6 órát lennék távol.ti hogy éltétek meg az első időkben?
Ciki,ha még 23 évesen nem tudom,hogy mi az a fogamzásgátló? Vagyis,hogy hogyan működik? ráadásul 2 csemetém is van. :) 18 éves koromig nem is volt rá szükségem,mert nem éltem nemi életet.Utána óvszeres védekezés volt egészen 20 éves koromig.21 és 23 évesen szültem...
Most várjuk a második babát, az első már elmúlt másfél éves, de reggel még szeret szopizni, pedig csak 10ml-lehet már, amit kitud szopizni. Ti hányadik héten állítottátok le az első babát? Van aki nem is hagyta abba a második születéséig? Mi van ha akkor meg nem jön...
Jövőnyáron tölti be a 3at a nagyobbik gyerek.Nem tudom ez most hogy van.....gyedet nem kaptam csak gyest.
Most tervezzük a kistesót és nem tudom, hogy mi alapján fogják számolni a tgyás-t illetve a gyed-et. Április 1-én jár majd le a gyes-em. Ha mondjuk ez év végén vagy jövő év elején teherbe esek, akkor áprilisba kiveszem még a bent lévő szabikat utána meg táppénz a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!